1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra na hřišti soupeře

    V dalším střetnutí zajížděli muži na hřiště pátého celku soutěže. Domácí mužstvo se již několik let pohybuje ve vyšších patrech tabulky a prakticky každoročně hraje o postup do vyšší soutěže. Takže pro hosty další velmi těžké utkání.
    První poločas se hrál zcela vyrovnaně. Domácí začali zápas stylem, který se očekával, dlouhé nakopávané míče na kvalitní útočníky, ale hostující obrana si s tímto herním projevem dlouho věděla rady. Také hosté se propracovali do několika nadějných situací, avšak bez přesného zakončení. Velký problém pro hosty nastal ve 30. minutě, to když se v bolestech bez jakéhokoli cizího zavinění sesypal k zemi Ulrich. Než hostující celek stačil zraněného hráče nahradit náhradníkem, vstřelili domácí vedoucí branku. Další dlouhý míč za obranu hostující stoper podběhl a vysoko vyběhnutého brankaře s přehledem domácí útočník přeloboval 1:0. Do poločasové pauzy se již skóre nezměnilo. Ovšem hned po změně stran měli hosté další problém. Ve 48. minutě byl v souboji úderem do obličeje na pár minut vyřazen ze hry Bláha. A domácí tuto výhodu opět potrestaly. Po hlavičkovém souboji na hranici pokutového území se nejlépe zorientoval domácí kanonýr Vysuček a nedal brankaři šanci 2:0. Hosté to nevzdali, začali být více aktivní a najednou začali mít herně nad domácím celkem navrch. Hráli však na hranici maximálního rizika a domácím tím nabídli několik jasný příležitostí, které však domácí hráči neproměnili. První obrovskou šanci hostí měl na kopačce v 57. minutě Jisl, který hned po svém příchodu na hřiště po rohovém kopu vystřelil, ale nějakým zázrakem zakročil domácí brankař. O pár minut později se do šance dostal Kříž, bohužel střelu zastavila tyč. V 70. minutě utekl u postranní čáry domácí obraně aktivní Kříž, před osamoceným Janouchem odvrátil na roh poslední domácí obránce. V 73. Minutě si mezi stopery naběhl Brádle, ustál souboj s obráncem a překonal domácího brankaře 2:1. Hosté dál pokračovali v tlaku, ovšem střely Macháta, Janoucha, Kříže a ani poslední trestný kop již skóre nezměnili. Body se získat nepodařilo, ale za předvedenou hru zejména v druhé části utkání si hosté alespoň bod zasloužili. Bohužel hraje se na branky, a těch vstřelili domácí víc.    

    Skřivany - 1.FK Nová Paka 2:1 (1:0)
    Branka: 73. Brádle
    ŽK: 1:3
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Černý, Novotný, Dorotík

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Ulrich (34. Nydrle), Vilám, Číla (57. Jisl), Bláha – Wolf (46. Brádle), Kříž, Machát, Mandík – Janouch, Rosputniak

    připraven Kuchta

     

    Komentář k zápasu:
    Jiří Suchánek, (domácí): Když jsme v úvodu druhé půle zvýšili na 2:0, vypadalo to, že bychom mohli zápas v klidu dovést k výhře, ale na hřišti to vypadalo jinak. Neproměnili jsme několik jasných tutovek a hosté postupně převzali iniciativu. Nám se hra přestala dařit a dostávali jsme se pod tlak. Soupeři se naštěstí podařilo pouze snížit. Dnes to jsou vydřené tři body.
    Václav Horák (hosté) : Mrzí mě prohra v zápase, který byl zcela vyrovnaný. Obě branky jsme obdrželi, když jsme hráli o jednoho hráče míň v poli, protože jsme nestihli vystřídat za zraněné hráče. Po druhé obdržené brance domácí další tři velké šance nevyužili a po zbytek utkání jsme měli herně navíc, ale bohužel vstřelili pouze jednu branku. Poděkovat musím celému týmu za předvedený výkon a domácím pogratulovat k zisku bodů.

    kompletní výsledky a tabulka zde 


    Novinky

    Příští zápasy

    14. 9. 12:30 U17: Chlumec n/C - N/S Paka
    14. 9. 17:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 9. 13:00 U17: N/S Paka - Úpice
    21. 9. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    29. 9. 13:00 U17: Police n/M - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace