1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra na domácím hřišti

    V prvním jarním utkání přijel na umělou trávu do Nové Paky záložní tým Vrchlabí.
    Domácím se utkání vůbec nepovedlo. V prvních třiceti minutách byli hosté jasně lepším týmem. Navíc když hosté v 15. minutě vstřelili vedoucí branku domácí ještě víc znervózněli, vázla kombinace, chyběl pohyb a hosté byli nebezpečnějším mužstvem. Ve 22. minutě domácí hloupě přišli o míč a hosté svůj rychlý protiútok zakončili druhou brankou. Až teprve nyní se domácí tým trochu probudil a i on si začal vytvářet nějaké nadějné situace před brankou soupeře. Ovšem kýžené branky se do poločasové přestávky nedočkali.
    Druhý poločas začali domácí aktivněji než poločas první. A byli odměněni brankou. V 50. minutě při rozehrávce hostí Kříž vyhrál souboj s dvěma hostujícími hráči, přihrál Mandíkovi a ten nezištnou přihrávkou našel před brankou zcela volného Macháta, který úspěšně zakončil 1:2. O Dvě minuty mohlo být vyrovnáno, ovšem střela Machát skončila na břevně hostující branky. 
    V 55. minutě hosté dostali možnost zahrávat pokutový kop, když souboj na velkém vápně rozhodčí posoudil jako nedovolený. Hosté nabídnutou šancí nepohrdli a opět odskočili na rozdíl dvou branek 1:3. Domácí se sice snažili, ale neustálé diskuse s rozhodčím, který pojal zápas po svém, a časté přerušování hry k domácímu tlaku nevedli. V poslední minutě nakonec hosté z dalšího rychlého útoku vstřelili čtvrtou branku čímž rozhodli o tom, že si z prvního jarního kola odváží tři body.

    1.FK Nová Paka – Vrchlabí „B“ 1:4 (0:2)

    branka: 50. Machát
    ŽK: 3:4
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Smola, Kubálek, Obermajer

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Ulrich, Vilám, Janouch, Bláha –  Kříž, Jisl, Machát, Wolf (63. Brádle) – Sklenář (49. Mandík), Rosputniak (79. Číla)

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (domácí): První jarní utkání jsme absolutně nezvládli. Co jsme si řekli v kabině před zápasem, jak chceme dneska hrát se nedodrželo, ba naopak nekázeň a morálka v zápase, když jsme víc komentovali výkon rozhodčího, než hráli rozhodlo o zasloužené výhře hostí kterým gratuluji k zisku 3 bodů.


    Novinky

    20. 10. Odjezd starších žáků k zápasu do Trutnov (HSM) je ve 12:45 od stadionu.

    20. 10. Odjezd ml. žáků k turnaji do Vítězné je v neděli v 8:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    26. 10. 12:00 U17: Stěžery - N/S Paka
    26. 10. 14:30 MužiA: Miletín - Nová Paka
    2. 11. 14:30 MužiA: Nová Paka - Úpice
    3. 11. 12:30 U17: N/S Paka - L. Bělohrad
    10. 11. 10:15 U17: Dvůr Králové - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace