1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

    Starší dorost

    V19. kole krajské soutěže staršího dorostu zajížděl celek dorostu do Červeného Kostelce. Soupeř je v aktuální tabulce na druhém místě což naznačovalo, že nás čeká velice těžké utkání.
    Zápas byl po celé utkání hodně vyrovnané. Zkraje zápasu byl domácí tým trošku lepší, hostům dělal ze začátku zápasu trochu problém terén, protože víceméně po půlroce byli poprvé na přírodním trávníku. Hra se zcela vyrovnala a nakonec v prvním poločase každá strana pouze jednou vystřelila do prostoru branky.
    Druhý poločas byl ze strany hostujícího celku kvalitnější, více byli na míči, ale finální a před finální fáze vázla. Nakonec hosté ve druhém dějství osmkrát vystřelili na branku, ale pouze tři neškodné střely mířily mezi tyče. Domácí se nadechli k náporu až v samém závěru utkání, když v posledních pěti minutách zahrávali několik standartních situací, naštěstí žádný z pokusů neskončil v brance a tak se soupeři rozešli smírně.  

    Červený Kostelec - Nová/Stará Paka  0:0 (0:0)
    ŽK: 1:2
    ČK: 0:0

    sestava: Švorc -  Medlík, Mandík, Frýba, Čermák, Kracík, Horáček, Selvek, Doubek, Prejs, Krejčí, Opravil, Hartig, Buchar

    Starší žáci
    První jarní kolo se povedlo starším žákům, kteří na domácí umělé trávě porazili velice silný celek Solnice/Černíkovice. Soutěž po podzimní části byla rozdělena na mužstva hrající finálovou skupinu a skupinu o umístění. Domácí se na podzim umístili na pátém místě své tabulky a zajistili si účast ve finálové skupině. Soupeř na podzim ve své skupině skončil na třetím místě a v utkání byl mírným favoritem. Domácí však svým dobrým výkonem si nakonec připsali tři body. Utkání mělo malou kaňku ve zranění hostujícího hráče, který po souboji upadl tak nešťastně, že musela být přivolána záchranná služba. Hráč byl odvezen k vyšetření a všichni zúčastnění mu přejeme brzké uzdravení. 

    N/S Paka – Solnice/Černíkovice  3:2 (1:2)
    B: Gernat 2x, Kurfürstová


    Novinky

    Příští zápasy

    14. 9. 12:30 U17: Chlumec n/C - N/S Paka
    14. 9. 17:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 9. 13:00 U17: N/S Paka - Úpice
    21. 9. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    29. 9. 13:00 U17: Police n/M - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace