1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

    Na Svatého Martina sehrála svá poslední utkání podzimní části mužstva starších žáků a staršího dorostu. Žákům se zápas tolik nepovedl a své utkání na domácím umělé trávě se soupeřem spojených mužstev Úpice a Rtyně prohráli. Dorostenci se se soupeřem z Železnice/Valdice rozešli smírně a připsali si bod do tabulky soutěže.  

    Starší dorost
    Druhé utkání mezi souklubím Nové a Staré Paky a souklubím Železnice a Valdice skončilo smírně stejně jako první měření sil. Domácí se snažili hrát kombinačně a hosté zase pozorně bránili a čekali na chyby domácích hráčů. A ti jim je hlavně v prvním poločase nabídli. Hosté se z chyb v rozehrávce domácích v prvním dějství dostali do šesti ložených šancí, naštěstí pro domácí tým je střelci hostů neproměnili. Domácí svoji první velkou šanci ze dvacáté minuty také zahodili. Ovšem z druhého rohu se střelecky prosadil Horáčkem a dostal se do vedení 1:0. Když už se zdálo, že domácí své vedení v prvním poločase udrží, tak hosté podnikli jeden rychlý výpad a ten se jim podařilo úspěšně proměnit 1:1.
    Druhý poločas se sice hrál za územní převahy domácího mužstva, ale do vážnější brankové příležitosti se dostali pouze dvakrát a proměnit se jim je nepodařilo. Utkání mělo svoji kvalitu a nakonec si nejspíš spravedlivě body podělili.

    . Nová/Stará Paka – Železnice/Valdice   1:1 (1:1)

    Branka: 30. Horáček
    ŽK: 0:0
    ČK: 0:0

    sestava: Švorc -  Medlík, Mandík, Čermák, Kracík, Horáček, Doubek, Valenta, Prejs, Kraus, Krejčí, Opravil, Hartig, Selvek

    Starší žáci
    Starší žáci na svého soupeře tentokrát nestačili. Z první vážnější situace se hosté ujali vedení. Domácí se snažili, nějaké šance si vypracovali, ale za celé utkání se střelecky neprosadili a navíc deset minut před koncem utkání nabídli hostům možnost zahrávání pokutový kop, který s přehledem proměnili a z Nové Paky si odváží tři cenné body.

    Nová/Stará Paka – Úpice/ Rtyně  0:2 (0:1)

    ŽK: 1:1
    ČK: 0:0


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace