1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Důležité tři body

    V další kole 1. B třídy přišlo očekávané derby s rezervou Jičína. Utkání začali aktivně hosté, ze své zabezpečené obrany se dostávali do rychlých protiútoků a jeden z nich se jim podařilo v 18. minutě proměnit Machátem 0:1. O pár minut později po střele opět Macháta zazvonilo břevno domácí branky. V prvním dějství si domácí prakticky žádnou velkou nebezpečnou situaci nevypracovali. Hosté své nadějné šance neproměnili.
    Do druhého poločasu vstoupili domácí o hodně aktivněji, rychleji napadali rozehrávku hostí a začali si vytvářet i nebezpečné situace před brankou. Hosté dobře bránili, ale kombinace jim vázla, spousty nepřesností vedlo k tomu, že hostující obrana měla co dělat aby neinkasovala. V 59. minutě hosté po špatné rozehrávce propadli a domácí podnikli rychlý protiútok, který se domácím podařilo úspěšně zakončit 1:1. V této fázi utkání byl domácí celek lepším mužstvem a několikrát se hosté horkotěžko ubránili. V 68. minutě hostující trenér sáhl po střídání kdy v útoku Sklenáře nahradil dorostenec Mandík. Ten po 30. sekundách na hřišti nevypustil souboj po ne zcela dobře vhozeném autu, donutil k chybě domácího obránce a náhle se objevil zcela sám před domácím brankařem, kde svojí šancí nepohrdl 1:2. Domácí se snažili o srovnání hnali se do útoku, ale velkou šanci měli opět hosté, když střela Mandíka skončila na břevně domácí branky. Hosté své těsné vedení již do konce utkání udrželi.

    Jičín „B“ - 1.FK Nová Paka 1:2 (0:1)
    Branky: 18. Machát, 68. Mandík
    ŽK: 0:4
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Keizler, Buchta, Prušinovský
    Diváků: 70

    Sestava Nové Paky: Vočka – Ulrich, Vilám, Janouch, Bláha – Kříž Michal, Machát, Číla, Jisl (78. Krejčí), Nydrle (62. Brutovský) – Sklenář (68. Mandík)

    Komentář k zápasu:
    Petr Beneš (domácí): Dnešní prohra mrzí, určitě jsme věřili, že můžeme utkání zvládnout lépe. Bohužel 1. poločas nám nevyšel, hráli jsme málo intenzivně a zkušení hosté drželi dobrý obrany blok, ze kterého vyráželi do naší otevřené obrany. Druhá půle byla lepší, vyrovnali jsme, ovšem po chybě jsme inkasovali podruhé. Od 70 minuty jsme stupňovali tlak, byly i šance, ale vyrovnání nepřišlo. Škoda, hostům gratuluji a pro naše mladé hráče další utkání plné školení z dospělé kopané.

    Marcel Bažik (hosté): Pro nás důležité 3 body, které beru všema deseti. Výkon ale už tak přesvědčivý nebyl, škoda těch zahozených šanci, nastřelili jsme dvě břevna a nakonec nám 3 body trefil dorostenec Vašek Mandík. V dalším kole nás čeká derby proti Dolní Kalné a nás bude čekat nesmírně těžké utkání, na které se musíme dobře připravit.

    další výsledky a tabulka soutěže zde 


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace