1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Venkovní výhra

    V dalším kole 1. B třídy zajížděli muži na hřiště do Rudníku. Hostující celek chtěl potvrdit zisk bodů z minulého utkání, které si získal nad vedoucím celkem soutěže. Problém ovšem mužstvo má se složením se na utkání. Hodně hráčů se v týdnu nestíhá dát dohromady ze zranění a tak trenér před každým utkáním čeká kolik přijde omluvenek a zda vůbec tým pojede v plném počtu.
    Utkání v Rudníku začalo snahou domácích o tlak, ale s jejich dlouhými nakopávanými míči se obrana poradila, navíc hosté byli z protiútoků hodně nebezpeční. Po dvou velkých šancích domácích se ve 14. minutě prosadili hosté. U postranní čáry se uvolnil Jisl, s míčem vběhl do pokutového území a nahrávkou našel Kříže, ten ovšem míč netrefil, jak si představoval. Jeho střela však doputovala k Wolfovi, který se z malého vápna nemýlil 0:1. Domácí se dlouhými míči snažili o srovnání stavu. To se jim nakonec povedlo ve 30. minutě, když po jednom takovém výpadu srovnali stav utkání. Do konce poločasu již branka nepadla, i když šance byli na obou stranách.
    Druhý poločas začal dobře pro hosty. Ve 48. minutě se střelecky ještě neprosadili, ale o šest minut později již ano. To si z druhé vlny na míč naběhl u postranní čáry Bláha čímž se vyhnul ofsajdovému postavení a svoji přihrávkou vybídl ke vstřelení branky Brutovského, ten nezaváhal a poslal hosty znovu do vedení1:2. Na třetí branku diváci čekali pouhých šest minut. K zahrání trestného kopu hostí z 22. metrů se postavil Kříž a trefil přesně mimo dosah domácího brankaře 1:3. Ze snahy domácích o korekci výsledku se hostujícím hráčů otvíral prostor pro rychlé protiútoky. Dva se jim podařilo ještě proměnit. Podruhé se prosadil Wolf a to v 70. minutě zvyšoval na 1:4, poslední zásah do domácí sítě zařídil v 75. minutě Sklenář 1:5. Domácí se sice ještě v 83. Minutě jednou střelecky prosadili, ale to už nemohlo zkazit hostujícím hráčům radost ze zisku tří bodů. Domácí nakonec mohou být rádi, že se ukazatel zastavil pouze na pěti brankách, protože kdyby hosté své velké šance proměnili, mohlo svítit na konci utkání v kolonce obdržených branek možná dvouciferné číslo.    

    Rudník  - 1.FK Nová Paka 2:5 (1:1)
    branka: 14. Wolf, 54. Brutovský, 60. Kříž, 70. Wolf, 75. Sklenář
    ŽK: 0:2
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Keizler, Janza, Nývlt

    Sestava Nové Paky: Vočka – Bláha Janouch, Ulrich (75. Řezníček), Lenfeld – Wolf,  Kříž, Jisl, Štefan, Číla (82. Bažík) – Brutovský (72. Sklenář)

    Komentář k zápasu:
    Martin Kučeravý, sekretář (domácí): V současné chvíli soupeříme spíše se zraněními než se soupeři. Výsledek je pro nás až příliš krutý a Nové Pace stačil velmi podprůměrný výkon ke třem bodům. Nás čeká tuhý boj o záchranu.

    Marcel Bažik (hosté):. Domácí nepředvedli vůbec nic, můžou být rádi, že výsledek není dvouciferný. My až na pár chyb jsme předvedli výkon odpovídající výsledku. Poděkování i fanouškům  kterých dorazilo hodně.

    Další výsledky a tabulka zde


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace