1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Zisk bodů

    Ve 20. kole 1. B třídy zavítal na stadion v Nové Pace nejlepší celek dosavadního průběhu soutěže. Suverénní lídr rezerva RMSK Cidlina Nový Bydžov souhlasil vzhledem k víkendové kolizi s MMČR v autokrose se sehráním zápasu již v páteční podvečer. Takže pokud by se domácímu mužstvu podařilo s tímto soupeřem jakkoli bodovat, bylo by to velké povzbuzení, navíc nyní po několika výsledkově nepovedených utkáních.
    Utkání začalo tak, že hosté se snažili o kombinační fotbal a domácí se soustředili na obranu a podnikali rychlé protiútoky. Což se ve výsledku ukázalo jako dobrá taktika. Z prvního protiútoku domácích rozhodčí nařídil trestný kop ze vzdálenosti 25. metrů za faul na pronikajícího Kuchtu. K zahrání se postavil Číla a jeho střela se na mokrém trávníku zastavila až v brance soupeře 1:0. Hosté byli lepší v držení míče, ale stále se střelecky nemohli prosadit. Navíc ve 13. minutě druhou branku domácích vstřelil Kuchta, který obdržel přihrávku na hranici ofsajdu, ale rozhodčí hru pustili. Kuchta si všiml vyběhnutého hostujícího brankaře a krásným lobem z dobrých 30. metrů skóroval. Obraz hry se nezměnil, ale další branku opět vstřelil domácí celek. Na 3:0 zvyšoval Jisl, který usměrnil další trestný kop za brankařova záda. Nutno podotknout, že ze snahy hostujícího týmu si domácí v prvním poločase vytvořili ještě další tři dobré šance, ale buď selhali v koncovce, nebo zakročil dobrým zákrokem hostující brankař.
    Druhý poločas byl jako přes kopírák poločasu prvního. Jako první se znovu prosadili domácí, když znovu po trestném kopu si odražený míč našel Bláha a ve 48. minutě zvyšoval již na 4:0. Hosté se za svoji aktivitu také dočkali branky, ale tu vstřelili až v 83. Minutě a domácím tak nemohli tato branka již pokazit radost z plného bodového zisku.

    1.FK Nová Paka – RMSK Cidlina Nový Bydžov „B“    4:1 (3:0)

    Branky: 3. Číla, 13. Kuchta, 42. Jisl, 48. Bláha
    ŽK: 1:4
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Janota, Kuric, Nývlt
    Diváků. 72

    Sestava Nové Paky: Vočka – Štefan, Janouch, Lenfeld, Bláha – Brutovský, Číla(26. Wolf), Kříž, Krejčí (76. Brádle), Jisl -  Kuchta (63. Ulvr Tomáš)

    Komentář k zápasu:
    Václav Horák (domácí): Z naší strany asi nejlépe zvládnuté utkání v této sezóně. Fotbalově velice kvalitní soupeř měl ze hry více, ale nám tentokrát dobře pracovala obrana a když se k tomu přidalo i úspěšné zakončení bylo překvapení na světě. Musím říct, že tentokráte si mužstvo za vítězstvím šlo a získalo velmi cenné body.

    další výsledky soutěže zde


    Novinky

    20. 10. Odjezd starších žáků k zápasu do Trutnov (HSM) je ve 12:45 od stadionu.

    20. 10. Odjezd ml. žáků k turnaji do Vítězné je v neděli v 8:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    26. 10. 12:00 U17: Stěžery - N/S Paka
    26. 10. 14:30 MužiA: Miletín - Nová Paka
    2. 11. 14:30 MužiA: Nová Paka - Úpice
    3. 11. 12:30 U17: N/S Paka - L. Bělohrad
    10. 11. 10:15 U17: Dvůr Králové - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace