1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Těsné vítězství

    Dalším soupeřem, který se na stadionu v Nové Pace představil, byl soupeř z nedaleké Dolní Kalné. Na pouť a s lukrativním soupeřem se na stadion přišla podívat pěkná divácká kulisa a to jak na straně domácích, tak i na straně hostí. Utkání bylo, co se hry týče, ze začátku trochu neurovnané. Obě strany měli spousty ztrát, vázla kombinace, a hra byla plná soubojů.
    V 15. minutě se poprvé rozvlnila síť za domácím brankařem. Naštěstí pro domácí zakončujícímu hráči bylo odmáváno postavení mimo hru. Za nedlouho se podobná situace zrodila na druhé stranně. Ovšem Kříže hvizd rozhodčího ho již nepustil do zakončení. O pár minut později se do velké šance dostal Jisl, ale jeho zakončení nebylo úspěšné. Poté se pro změnu vyznamenal domácí brankař a v další šanci nepochopitelně selhal hostující hráč, který minul míč před odkrytou brankou. Ve 41. minutě byla domácím poskytnuta výhoda trestného kopu z 18. metrů. K jeho zahrání se postavil Jirka Sklenář a výstavní trefou poslal domácí do vedení.
    Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako poločas první. Hra se přelévala ze strany na stranu se šancemi na obou stranách. Jak se blížil konec utkání hosté ještě více otevřeli hru, snažili se o vyrovnání což domácím nabídlo dost možností na navýšení skóre, bohužel hráči i velké příležitosti zahodili. Tak nakonec tři body zůstali v Nové Pace, i když utkání bylo napínavé až do samého konce.

    1. FK Nová Paka – Dolní Kalná 1:0(1:0)
    branka: 41. Sklenář.
    rozhodčí: Průcha, Kubánek, Kříž
    delegát: Braun
    ŽK 2:2
    ČK: 0:0
    diváků: 220

    sestava: Vočka – Štefan, Janouch, Lenfeld, Ulrich – Kříž, Číla, Machát, Jisl (87. Wolf) – Sklenář (65. Horáček), Brutovský (72. Kuchta)

    komentář k utkání:

    Marcel Bažik (domácí): Zápase se musel velice dobré divácké návštěvě líbit. Derby hrané nahoru dolů se šancemi na obou stranách skončilo nakonec našim ziskem bodů, které zařídil výstavní střelou z trestného kopu Sklenář. Za předvedený výkon však musím pochválit celé mužstvo.

    Tomáš Navrátil, trenér (hosté): Remízové utkání, které rozhodla jediná branka z precizně zahraného trestného kopu. Směrem dopředu jsme byli hodně ztrátoví a v koncovce jaloví, navíc jsme přišli i o druhého stopera, který se vážně zranil. Po třech kolech nemáme ani bod, musíme se z toho co nejrychleji oklepat a za týden se v derby pokusit porazit na vítězné vlně laděné Vrchlabí. Divákům děkujeme za podporu.


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace