1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra na hřišti soupeře

    K druhému utkání zajíždělo mužstvo mužů k soupeři, který v minulém ročníku hrál 1. B třídu avšak ve druhé skupině. V minulém kole si oba týmy připsali vítězství, hosté uspěli doma a domácí ovšem uspěli na hřišti v Úpici.
    Utkání bylo vyrovnané, šancí si vypracovali obě mužstva stejně, ale nakonec všechny body zůstali v Kosičkách. Až do 26. minuty se obě mužstva předháněla, které zahodí větší příležitost. Ve 26. minutě se jako první prosadili domácí, když po individuální akci jednoho z domácích hráčů, který obešel tři soupeře a nezištně přihrál spoluhráči, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku 1:0. Do konce prvního poločasu si obě mužstva vtvořili dvě velké šance ovšem bez brankového efektu.
    Druhý poločas byli aktivnější hosté, ale dobrá obrana domácích je do vyložených šancí nepouštěla. V 73. minutě se hosté dočkali vyrovnání. K nařízenému trestnému kopu se postavil Číla a jeho precizní střela skončila až v domácí brance 1:1. Zápas ve velkém větru se hrál od šestnáctky po šestnáctku, všichni přítomní se již připravovali k penaltovému rozuzlení, ale domácí tomu tak nechtěli. Tři minuty před koncem stejný hráč domácích stejně jako při první brance prošel hostující obranou a opět našel spoluhráče, který nezaváhal 2:1. Hostům již na vyrovnání nezbyl čas a tak odjíždějí domů bez bodů

    Kosičky - 1.FK Nová Paka 2:1 (1:0)

    branky:75. číla
    ŽK: 2:2
    ČK: 0:0

    Sestava Nové Paky: Vočka – Ulrich (66. Rosputniak), Jisl, Lenfeld, Bláha – Štefan, Číla, Machát, Kříž – Brutovský (76. Kuchta), Wolf

    Komentář k zápasu:
    M​ilan Pražák  (domácí): Dnešní utkání jsme mohli i prohrát nakonec všechny body zůstali doma. Po kolektivním výkonu všichni hráči zaslouží pochvalu.

    Marcel Bažik (hosté): Vyrovnaný zápas dopadl lépe pro domácí. Šance na získání alespoň nějaké bodu jsme si vytvořili, bohužel, nyní se už musíme připravit na další víkend kdy nás čeká nevyzpytatelná Dolní Kalná. Domácím k zisku bodů blahopřeji.

     


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace