1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže 21.3.2015

    U-15

    Naše první mistrovské utkání jarní části jsme začali po dvou přípravných zápasech, ve kterých jsme porazili nejprve Dvůr Králové 4:3 a tím jsme mu oplatili porážku z podzimního mistrovského utkání. Potom jsme porazili hned po příjezdu ze soustředění Košťálov 5:0.

    Bohužel chřipka nám sebrala čtyři hráče základního kádru a proto jsme jeli s kluky o dva i tři roky mladšími. Trošičku jsem s obavou před zahájením zápasu pozoroval soupeřovu fyzickou a výškovou převahu. Přesto jsem spoléhal na to že obrana hraje v optimálním složení a hlavně Horyna a Entner Jar. na soustředění předváděli dobrou připravenost. Hned po zahájení zápasu bylo ale vidět, že se naši kluci soupeře nezalekli a poslechli instrukce nepouštět se do soubojů, ale hrát kombinační fotbal. Od počátku se tlačili na soupeře,nenechávali ho hrát, dobře zdvojovali a naopak jim vycházeli přihrávky a kombinace. V prvních deseti minutách jsme měli několik střel hlavně od Mandíka, a asi na potřetí se v 7. minutě trefil. Po vstřeleném brance kluci jako by dostali ještě větší chuť a po šikovné kombinaci Mandík Kříž se sám před brankou objevil Fefar a s klidem zvýšil na 2:0. Další šanci měl Kříž a ještě několikrát zkoušel vystřelit Mandík. Soupeř si žádný tlak nevytvořil, hrozil jen nepříjemnými rychlými protiútoky. Protože jsem měl obavy aby mladší kluci vydrželi celé utkání snažil jsem se je střídat co nejčastěji.

    V druhé půlce se hra trochu vyrovnala, ale pro jistotu v 47 minutě Mandík zvýšil na konečných 3:0 a v 60. minutě sám před prázdnou brankou spálil Doubek. Nesmím zapomenout na brankaře který včasnými výběhy i obětavými skoky pod nohy soupeře dokázal likvidovat sólové nájezdy soupeře.

    Za předvedený výkon však chci pochválit úplně všechny

    Třebechovice - Nová/Stará Paka   0:3 (0:2)
    branky: Mandík Jaroslav 3, Fejfar

    Sestava: Brankář Voráček - Šídlo, Entner Jar., Horyna, Stránský - Wolf, Řeháček, Kříž, Doubek -  Mandík, Fejfar
    Střídali, Entner Štěpán a Fenynec

    U-19

    Nová/Stará Paka - Myštěves   6:2 (1:1)
    branky: Rosputniak 3, Číla 2, Bejr


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace