1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí prohra

    V posledním utkání soutěžního ročníku 21/22 přijel na hřiště v Nové Pace tým Skřivan, který spolu s domácími a mužstvem Úpice o konečné třetí místo v konečné tabulce.
    Utkání v prvním poločase nabídlo několik šancí na obou stranách, ale nutno podotknout, že ložených šancí měl hostující celek. Domácí držel ve hře dobrými zákroky brankař. Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, utekl ve 45. minutě domácí obraně Schubert a poslal hosty do vedení.

    Druhý poločas byl po fotbalové stránce ze strany domácích lepší, ale opět je jako v mnoha předešlých zápasech zklamala koncovka nebo výborný hostující brankař. Snaha domácích o vyrovnání byla, ale deset minut před koncem udělali domácí chybu při rozehrávce, k míči se dostal druhý ze střelců hostí Vysuček a zvýšil na 2:0. Domácí již neměli ani čas ani sílu na zvrat a s hosty poslední utkání prohráli. Nyní čeká mužstvo čas na odpočinek a doléčení různých bolístek a v polovině července začne příprava na novou sezónu.  

    1. FK Nová Paka A – Skřivany 0:2(0:1)

    rozhodčí: Prinz, Šnajdr, Janota
    ŽK 1:3
    ČK: 0:0
    Diváků: 70

    komentář k utkání:

    Marcel Bažík (domácí):. Zápas se mi hodnotí těžko, chtěli jsme  poslední domácí zápas zblednout, bohužel se nám to nepovedlo. Hosté v prvním poločase hráli zodpovědně v obraně a hrozili z brejků. Jeden se jim povedl proměnit v 45. minutě a zcela zaslouženě vedli. Druhý poločas přinesl naše zlepšení, ale efektivita zůstala na bodu mrazu a tak trestal soupeř. V 80. minutě dal druhou branku a bere tři body. Sezónu však hodnotím kladně.

    Jiří Suchánek (hosté): O naší výhře po dobrém týmovém výkonu rozhodly tři situace. Gól do šatny do té doby se v koncovce trápícího Schuberta, fantastický zákrok výborného Stěhulky v době největší snahy domácích o vyrovnání a Vysučkova pojistka po pěkném průniku. Děkujeme všem našim fanouškům za skvělou podporu a někdy trpělivost po celou sezonu.


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace