1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Bodová ztráta

    V dalším kole 1. B třídy zajíždělo první mužstvo do Úpice. Soupeř v tabulce disponoval stejným počtem bodů jako celek Nové Paky a byl na pátém místě. Hosté v tomto utkání postrádali několik hráčů. Jan Bláha se podrobil lékařskému zákroku a sezona pro něj skončila, Truneček, Jisl, Štefan byli k tomuto utkání omluveni a tak k utkání jeli i dva hráči béčka a na hřiště na posledních deset minut vyběhl i trenér Marcel Bažik.
    Utkání začalo mírnou aktivitou domácích, ale do žádné vyložené šance je hostující obrana nepustila. Ba naopak, po desíti minutách hry se v první šanci ocitl Wolf. Střelecký pokus Krejčího se odrazil od tyče k dobíhajícímu Wolfovi, bohužel trochu mimo jeho směr pohybu a hráč si s touto situací neporadil. Ve 25. minutě se do ještě větší šance opět dostal Wolf, ale napodruhé domácího brankaře nepřekonal. V situaci kdy vystihl malou domů domácích postupoval sám na brankaře, ale v zakončení selhal. Poté hra pokračovala mezi vápny pouze s náznaky šancí. Ve 44. minutě přišla rozhodujíc chvíle celého utkání. Hostující Janouch si srazil míč na ruku a rozhodčí odpískal trestné kop přibližně z dvaceti metrů. Ten domácí střelec otřel o tyč a ten zapadl do branky hostí 1:0.
    Druhý poločas byl o dobývání branky domácích. Sice hostující celek neměl drtivou převahu, ale nějaké nadějné situace si vytvořil. Domácí nic již nevymysleli, jedinou jejich nebezpečnou situaci z druhého poločasu byl zablokovaný trestný kop, po kterém hostující brankař svůj tým podržel, neboť zlikvidoval dvě velmi nebezpečné střely. Hosté se branky dočkali. V 85. minutě ji vstřelil Janouch, ale rozhodčí mají svá vlastní pravidla k posuzování ofsajdu, a tak jim branku pro domnělý ofsajd neuznali. Situace byla taková, že nehrající hráč byl v ofsajdu, ale mimo směr míče, daleko od situace kde míč byl a vlastně vůbec neměl snahu se do hry zapojit. Bohužel asistent utkání to odmával jako ofsajd a hlavní to svým písknutím odsouhlasil. Utkání tak rozhodla jediná vstřelená branka.

    Úpice  - 1. FK Nová Paka A 1:0(1:0)
    rozhodčí: Janota, Žerovnický, Černý
    ŽK 2:4
    Diváků: 155

    sestava Nové Paky: Vočka – Krejčí, Lenfeld, Janouch, Ulrich – Machát, Hoška, Číla, Kříž – Kuchta (62. Krupka), Wolf (80. Bažik)

    Marcel Baži: Dnešní porážka mě bolí. Domácím stačila jediná standardka k zisku tří bodů. My doplácíme na neproměňování šancí, to se stalo i dnes. I přes prohru musím dnes pochválit mužstvo za výkon včetně kluků béčka, kteří nám dnes přišli pomoc. Domácím gratuluji k zisku tří bodů.


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace