1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže 9-10.4.

    Mladší dorost

    V dalším kole krajského přeboru mladšího dorostu přivítal spojený celek Nové Paky a Jičína další spojený celek tentokráte Červeného Kostelce a Rtyně. Domácí po minulém utkání, které dohrávali z různých důvodů prakticky v sedmi lidech chtěl tentokráte předvést lepší výkon. Ovšem opět se situace kolem zdravotního stavu spousty hráčů již v průběhu týdne nevyvíjela dobře. Nakonec se k utkání dostavilo jedenáct hráčů. Tak trenéři poprosili Tadeáše Knapa  hráče mladších žáků o výpomoc. Nutno podotknout, že vzhledem k situaci nakonec odehrál celé utkání a za svůj výkon se nemusí vůbec stydět, i proti někdy i o čtyři roky starším hráčům se neztratil.
    Utkání v prvním poločase bylo vyrovnané, s mírnou převahou domácích v držení míče. Hosté se snažili překonat obranu domácích dlouhými míči za domácí obranu, ale přesnost a také poměrně silný vítr jim jejich snahu hatila. To domácí se snažili více kombinovat, celkem se jim to dařilo a vypracovali si i několik nebezpečných situací, žádnou však v branku neproměnili. Ve 23. a 29. minutě si domácí nepohlídali dvě situace a hosté šli do vedení 2:0. V prvním případě se po nepřesné přihrávce domácí obrany dostali hosté k jednoduché brance a v druhém případě nedůraz na velkém vápně vedl k brankovému zakončení. Domácí chvilku vyšli z tempa, ale po nějakých pěti minutách se otřepali a zase se kombinací snažili přelstít hostující obranu. Několikrát se jim to povedlo, ovšem bez úspěšného zakončení.
    Druhý poločas začal obrovskou šancí hostí, avšak tentokráte vytáhl dobrý zákrok Švorc v brance domácích a nedovolil jít hostům do tříbrankového vedení. Po tomto varování domácí zabrali, zatlačili hosty, v poli je přehrávali, a i když kolikrát byla kombinace kostrbatá, znovu si míč vybojovali a dál tlačili na hostující obranu. A byli odměněni. V 75. minutě si míč na středovém kruhu převzal Dan Čeřovský, namířil si to rovnou k brance a s pomocí několika spoluhráčů, kteří svým náběhem zaměstnali hostující obranu si doběhl k zakončení z hranice pokutového kopu téměř neatakován. Domácí chtěli body, ale zase si jejich zisk zkomplikovali. Špatná pomocná přihrávka se stopery vedla k brejku hostujících hráčů a ti nezaváhali a v 83. minutě opět vedli o tři branky. Ovšem domácí předvedli výborný závěr. Utkání nevzdali a v 89. minutě vstřelil kontaktní branku Buchar. Hned po rozehrávce domácí napadali agresivně hostující hráče a ti přerušili hru za cenu rohového kopu. Asi nikdo z přítomných nečekal, že by domácí ještě mohli vyrovnat. Jenže Dan Čeřovský roh rozehrál tak rychle, že se hostující obrana nestihla zformovat a jediný kdo reagoval, byl Adam Řezníček a s jeho tečí míč skončil v hostující brance. Penaltový rozstřel je vždy loterie, v jakékoli kategorii. V penaltách dostal šanci se ukázat již zmiňovaný Tadeáš Knap. V poslední sérii šel za nerozhodného stavu kopat penaltu, tu s přehledem proměnil a poté za pomoci brankaře, který pokus soupeře zlikvidoval, vstřelil branku, která pro mužstvo znamenala druhý bonusový bod.

    Nová Paka/Jičín – Červený Kostelec
    3:3(0:2, PK 4:3)

     

    branky: 75. Čeřovský, 89. Buchar, 90. Řezníček

    sestava: Švorc – Medlík, Řezníček, Buchar, Frýba, Čeřovský, Mentus, Kříž, Selvek, Doubek, Knap, Berný

    Mladší žáci – finálová skupina

    Víkendový turnaj v Častalovicích byl pro nepřízeň počasí zrušen

    Starší přípravka – finálová skupina

    RMSK/Chlumec n/C – N/S Paka  8:6 (4:3) B: Štampoch, Antoš V, Vít Jan, Holecec, Morávek, Žalský
    Nové Město n/M – N/S Paka 6:11 (2:5) B: Žalský, Holecec, Morávek, Jisl, Korda, Sankovič


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace