1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Pohárové utkání

    Mladší dorost

    Druhé pohárové utkání sehrálo spojené mužstvo Nové Paky a Jičína v rámci Poháru KFS, kdy jim byl do skupiny nalosován velmi těžký soupeř. Hostující celek hraje divizi v kategorii starších žáků (ročník 2007), kde je po podzimní části na výborném třetí pozici.
    Domácí celek který se většinou skládá také z hráčů ročníku 2007, tak mohl proti tomuto soupeři pouze překvapit a ukázat své dovednosti.
    Utkání sice skončilo bez velkého výsledkového překvapení, ale předvedená hra domácích nebyla o nic horší než hra hostujícího celku. V prvních 15 minutách byli domácí zaskočeni a možná i trochu respekt ze soupeře vedl k tomu, že hosté se dostali do pohodového dvoubrankového vedení. Poté se hra vyrovnala, domácí hráči se hostím vyrovnali v bojovnosti a snaze o kombinační hru. Rozdíl byl hlavně v individuálních činnostech, ale bojovnost domácích tento nedostatek srovnala. Najednou měli i domácí několik nebezpečných situací. Výborně rozehraný trestný kop vyústil ve 100% šanci, jenže domácí hráč na úrovni pokutového kopu svoji šanci nevyužil. O chvilku později se domácí dočkali, když se trefil Horáček z trestného kopu přesně. Do poločasu si ještě obě mužstva vypracovala několik šancí, které již nevyužili.
    Druhý poločas začal šancí domácích, bez brankového efektu, ovšem střelecky se prosadil soupeř. V nebezpečné situaci před vlastní brankou vyústil v zákrok, za který rozhodčí nařídil pokutový kop, který hosté proměnili 1:3. Oboustranná hra nahoru dolů byla sice plná chyb na obou stranách, ale také s dostatkem šancí na obou stranách. Po čtvrté se hosté prosadili, když domácí otevřeli hru tak jim vyšel rychlý protiútok 1:4. Domácí vstřelili druhou branku z výborně sehraného trestného kopu, kdy se prosadil Vojta Selvek. Účet utkání uzavřeli hosté, kteří v 75. minutě potrestali chybu domácí obrany a stanovili konečný výsledek na 2:5.
    Domácím hráčům se utkání povedlo, i když utkání prohrálo za výkon se nemusí stydět.  

    Nová Paka/Jičín – RMSK Nový Bydžov U15          2:5(1:2)

    Branky: Horáček, Selvek


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace