1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Jaro mládeže

    Máme za sebou skoro polovinu ledna roku 2022 a všechna mládežnická mužstva již znají své soupeře pro jarní část sezóny.
    Jediné mužstvo, které hraje „velký fotbal“ je spojený tým mladšího dorostu 1. FK Nová Paka / Jičín. To se v podzimní části neprobojovalo do skupiny o vítěze této kategorie a tak bude na jaře hrát pouze o umístění o 9-16 místo. Soupeři budou tři týmy, se kterými se střetli již na podzim, Lánov, Dvůr Králové, a Červený Kostelec. Do osmičlenné skupiny je doplnila čtyři mužstva, která také nepostoupila do bojů o lepší umístění z druhé krajské skupiny. Těmi mužstvy jsou Slavia HK „B“, Borohrádek, Opočno a Babí. Zimní příprava již mužstvu začala v hale, na přelomu února a března sehrají dvě pohárová utkání s celky Nový Hradec Králové a Nový Bydžov U15 hrající divizi starších žáků. První mistrovské utkání mužstvo sehraje na domácí umělé trávě v Nové Pace již 12. března s celkem Slavie Hradec Králové.

    Mladší žáci již také znají své soupeře. Po výborném podzimu si zahrají o vítěze krajského přeboru, když se ve skupině střetnou s dalšími sedmi celky. Ze stejné podzimní skupiny postoupil celek Jičína II, z dalších tří skupin postoupili tato mužstva: Vysoká n/L, Kostelec n/O, Solnice, Červený Kostelec, Vrchlabí a Jaroměř. Začátek mistrovských utkání je stanoven na 2. dubna a systém je opět turnajový, stejný jako byla podzimní část.

    Podobně jako mladší žáci si na podzim vedlo také mužstvo starší přípravky a díky tomu si taktéž zahraje o přeborníka kraje. Také systém a začátek jarní části soutěže je shodný jako u mladších žáků, ze tří podzimních skupin postoupilo do finálové skupiny šest týmů. N/S Paka, Trutnov, Náchod, Nové Město n/M, FC Hradec Králové, RMSK Cidlina.

    Tak teď již jen doufat, že nám nějaká hygienická opatření dovolí jarní část soutěží sehrát bez jakýchkoli omezení a všem našim mužstvům přát dobré výsledky a na konci co nejlepší umístění


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace