1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže z 9-10.10.

    Mladší dorost

    V 11. kole krajského přeboru mladšího dorostu skupiny „A“ jsme měli za soupeře druhý tým tabulky celek Pardubiček. Na předměstí Pardubic jsem v prvním kole se stejný soupeřem prohráli vysoko 15:0 a tak nás čekal velice kvalitní soupeř se kterým by byl úspěch držet krok co nejdéle.
    Utkání pro nás začalo smolně, již v 6. minutě se nepodařila malá domů čehož hosté využili a ujali se vedení 0:1. Po obdržené brance hosté přidali a zatlačili nás před vlastní branku, obrana však tentokrát docela fungovala a dlouho hostům nedovolila vstřelit další branku. Bohužel naši hráči při zisku míče měli strach hrát a jednoduché ztráty je dostávali pod čím dál větší tlak. Ten vyústil v druhou branku hostí ve 42. minutě 0:2. V poslední minutě prvního poločasu se do brejku dostal Tadeáš Berný, jeho střelu brankař vyrazil mimo branku, ale zákrok provedl mimo pokutové území, za což rozhodčí nařídil přímý kop. Jindra Horáček obstřelil zeď, brankař míč pouze vyrazil a nejrychleji zareagoval Tadeáš Berný a míč dorazil do branky 1:2.
    Po domluvě v kabině, aby se hráči nebáli hrát se hra v druhém poločase o hodně zlepšila. Náš rychlý přístup nedovolil soupeři kombinaci a sami jsme se do dvou šancí dostali. V obou se ocitl Vojta Buchar, bohužel první zakončení skončilo na tyči a druhá střela těsně minula soupeřovu branku. Utkání se rozhodlo v 73. a 74. minutě kdy po dvou zaváháních domácí obrany hosté odskočili na vedení 4:1. které se již do konce utkání nezměnilo. Kluky je třeba pochválit za hru, zejména pak ve druhém poločase a doufejme, že si alespoň trochu z tohoto utkání vezmou. Protože pokud budou poctivě pracovat a hrát jako kolektiv jsou schopni uhrát dobré utkání i s kvalitními soupeři.

    Nová Paka/Jičín - Pardubičky 1:4(1:2)

    branka: Berný

    sestava: Švorc -  Buchar, Frýba, Čermák, Medlík, Krejčí, Doubek, Mentus, Horáček, Hartig, Opravil, Řezníček, Kříž, Berný, Vágenknecht, Buchar
     

    mladší žáci turnaj v Hostinném

    N/S Paka – Hostinné 4:0 (2:0) B: nehlášeni
    Č. Kostelec/Rtyně  – N/S Paka 0:4(0:3) B: Olša, Brendl, Kurfürstová, Porubský
    N/S Paka – Jičín II 3:0(3:0) B: Maňák, Knap, Hujer

     

    starší přípravka turnaj ve Vrchlabí

    Vrchlabí – N/S Paka 12:20 (6:10) B: Antoš V. 2x, Ticháček, Herbrych, Holecec 2x, Vít J. 5x, Sucharda 2x,Dlabola, Jisl, Morávek, Štampoch  4x,
    N/S Paka – Žacléř/M. Buky. 12:11(7:4) B: Antoš V. 3x,Vít J. 3x, Dlabola 4x, Morávek, Štampoch

    Tým starší přípravky bez několika hráčů sestavy dokázal vybojovat dvě vítězství proti týmům Žacléře/Mladé Buky a Vrchlabí. Hráči zaslouží pochvalu za velkou bojovnost, kdy většina hráčů musela vydržet bez střídání celých 80 minut.

    mladší přípravka ve Staré Pace

    Jičíněves – N/S Paka 7:0(2:3)
    N/S Paka – Jičín B 0:5(5:0)
    N/S Paka – Jičín „A“ 1:15(5:1) B: Lipenský


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace