1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže 28 - 29..8.

    Mladší dorost

    K vloženému utkání ve středu zajížděl mladší dorost do Rtyně v Podkrkonoší, kde kvůli přestavbě fotbalového hřiště našel své zázemí klub z Červeného Kostelce.
    Utkání jsme zase začali špatně a již z prvního útoku inkasovali 1:0 pro domácí. Poté jsme vyrovnali hru, dostali se do několika šancí, ale branku opět vstřelili domácí. Na 2:0 zvýšili přímo z trestného kopu. Po druhé brance jsme začali domácí celek přehrávat, ale dlouho nám chybělo přesné zakončení. Až 29. minutě se nám podařilo skórovat, když po pravé straně utekl obránců Čermák, před brankou našel osamoceného Buchara který snížil na 1:2. Ovšem hned z rozehrávky šli domácí opět do dvoubrankového vedení, když se náš celek nezkoncentroval na hru.
    Druhý poločas začal stejně jako první, hned v první minutě domácí vstřelili branku na 4:1. V 58. minutě domácí vstřelili pátou branku, ale v téže minutě snížil Horáček na 5:2. Opět jsme hráli my, ale jen deset minut. Poté přišel nevysvětlitelný kolaps, když domácí za osm minut vstřelili pět branek. V poslední minutě již jen Bark uzavřel skóre utkání na konečných 10:3 pro domácí.

     Červený Kostelec - Nová Paka/Jičín  10:3(3:1)

    sestava: Švorc – Buchar, Opravil, Horáček, Vaníček J., Berný, Kříž, Hartig, Frýba, Čermák, Čeřovský, Bark, Doubek

     

    Výhra v domácím zápase

    Druhé utkání v tomto týdnu sehrál mladší dorost. Tentokráte na domácím hřišti v Jičíně přivítal celek ze Dvora Králové.
    Utkání se tentokráte domácím klukům povedlo, zejména výsledkově, když si připsali tři boby za vítězství 2:1. Již v prvním poločase jsme využili chyb hostující obrany. Na jedna nula poslal do vedení domácí celek Buchar, který napadal brankaře po malé domů, ten ho odkopem trefil a pro hráče už nebyl problém dovést míč do prázdné branky 1:0. Druhá branka padla opět po napadání soupeře, když na půlící čáře Horáček obral protihráče sám si míč navedl téměř k rohovému praporku a centrem našel Berného, který i s trochou štěstí překonal brankaře hostí 2:0. Hosté však nehráli špatně. V kombinaci domácí hráče předčili, vypracovali si několik obrovských šancí, ale tentokrát si výborný výkon předvedl Jan Švorc v brance, který zlikvidoval všechny šance.
    Druhý poločas byl běhavý. Hosté chtěli se zápasem něco udělat a domácí zase svůj náskok navýšit. Šance byli na obou stranách. Po pasáži, kdy mohli domácí vstřelit uklidňující třetí branku se deset minut před koncem prosadili hosté 2:1. Ti poté vše vrhli do útoku a pokusili se o vyrovnání. Na konci už to byl boj domácích o udržení výsledku, což se podařilo a připsali si první tři body do tabulky. Pro domácí mladíky, kteří jsou ve většině případů o dva roky mladší než hráči soupeře povzbudiví výsledek, alespoň vědí, že i v této soutěži mohou uhrát dobrý výsledek.

    Nová Paka/Jičín – Dvůr Králové 2:1(2:0)
    branky: Buchar, Berný

    sestava: Švorc – Buchar, Opravil, Horáček, Vaníček J., Berný, Kříž, Hartig, Frýba, Čermák, Čeřovský, Bark, Doubek, Rojík, Medlík, Řezníček, Vágenknecht

    mladší žáci turnaj v Mladých Bukách

    Mladé Buky - N/S Paka 2:10 (0:5) B: Maňák 5, Pospíšil 2, Brendl, Olša, Kurfürstová
    Č. Kostelec – N/S Paka 2:7 (2:4) B: Knap 4, Hujer, Olša, Brendl

    starší přípravka turnaj v Žacléři

    Žacléř/M. Buky – N/S Paka 8:10(3:5) B: Žalský 4x, Sankovič 3x, Štampoch, Antoš J., Antoš V.
    N/S Paka – Hořice 16:15(7:9) B: Antoš V. 3x, Štampoch 3x, Korda 2x, Antoš J. 2x, Vít J. 2x, Sankovič, Morávek, Jisl, Eldin,


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace