1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Cenné tři body

    Ve druhém soutěžním utkání se první celek Nové Paky představil na hřišti v Kobylicích. V prvním kole obě mužstva body ztratila a tak pro pohodu týmů chtěli obě bodovat.
    Začátek utkání byl ze strany domácích povedený, když se jim povedly dva rychlé útoky, ale centrované míče žádného z domácích hráčů nenašli. Poté se vzpamatovali také hosté a zhruba od desáté minuty začali domácí celek přehrávat. Hostující tým se snažil, dobrým pohybem si vytvářel nebezpečné situace, ale koncovka dlouho nevycházela. Z jednoho rychlého protiútoku domácích se předvedl brankař Strohschneider, který vyrazil krásně umístěnou střelu na rohový kop. O chvilku později se zase ukázal domácí brankař. Hosté zahrávali rohový kop na který si naběhl Kuchta a jeho hlavičku k tyči domácí brankař s vypětím všech sil vyrazil opět na rohový kop, ze kterého již žádné nebezpečí nebylo. Ve 30. minutě se do velké šance protlačil Jisl, na velkém vápně ustál atak domácího stopera, ale zakončení mu nevyšlo. O dvě minuty později se do další velké šance dostal Wolf, ale taktéž v zakončení neuspěl. Ve 36. minutě našel nádhernou přihrávkou Bláha mezi stopery naběhnutého Macháta a ten se jako první střelecky prosadil. I když hosté byli nebezpečnějším týmem, i domácí hrozili rychlými protiútoky, naštěstí žádný z nich neproměnili.

    Druhý poločas začal velice dobře pro hosty. Ve 47. minutě rychlý útok z blízka zakončil Jisl a dostal hosty do dvoubrankového vedení. Jenže hned za dvě minuty domácí po hrubé chybě hostující obrany snížili na 1:2. po vstřelení branky domácí zřejmě trochu ztratili koncentraci a hosté toho využili. V 52. minutě se u postranní čáry uvolnil Jisl, vběhl s míčem až do pokutového území kdy zpětnou nahrávkou našel Macháta a ten z penaltového bodu nedal domácímu brankaři šanci 1:3. Hosté byli lepším týmem, a v 72. minutě se počtvrté střelecky prosadili. Po dlouhém výkopu brankaře byl nejrychleji u míče Kuchta, překonal vybíjecího domácího brankaře a zvýšil na 4:2. Poslední branku hosté vstřelili v 85. minutě, když znovu Jisl, tentokráte na pravé straně zamotal hlavu domácí obraně a nezištnou přihrávkou našel Wolfa, pro kterého již nebyl problém trefit téměř prázdnou branku 5:1. Poslední slovo však měl domácí celek, když střelu z dobrých 35. metrů hostující brankař podcenil a domácí stanovili skóre na konečných 2:5.

    Kobylice  - 1.FK Nová Paka „A“ 2:5 (0:1)
    branky: 36. Machát, 47. Jisl, 52. Machát, 72. Kuchta, 85. Wolf
    ŽK: 2:2
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Kafka, Petrů, Kubálek

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Štefan, Zemánek, Krejčí, Bláha – Krupka (72. Hanka), Číla, Machát, Jisl – Kuchta (80. Ulrich T.), Wolf

    Komentář k zápasu:
    L. Tobišek - trenér (domácí): Zasloužené vítězství Nové Paky
    V. Horák (hosté): O dost lepší výkon než v minulém kole nám zajistil zisk tří bodu.

    výsledky kola zde: 


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace