1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězství na domácím hřišti

    Vítězství na domácím hřišti

    Druhé domácí mistrovské utkání 1. B třídy sehrál celek mužů na domácím trávníku proti soupeři z nedaleké Dolní Kalné.
    Utkání domácí celek začal velice dobře a již ve druhé minutě se dostal do vedení po brance Dana Militkého. I nadále byli domácí aktivní, ale dlouho se střelecky nemohli prosadit. Až v 30. minutě se trefili podruhé, když se střelecky prosadil Dominik Rosputniak. Ve druhém poločase se domácímu celku opět podařil vstup. Dva rychlé útoky v rozmezí tří minut domácí proměnili a své druhé branky vstřelili stejní hráči. Čtyř brankové vedení domácí trochu ukolébalo a dovolili hostujícímu mužstvu nejen vyrovnat hru, ale dokonce po chybách obrany vstřelit dvě branky.
    Do konce utkání se už hrálo celkem vyrovnaně se šancemi na obou stranách, již bez brankového efektu. Domácí si tak připsali důležité body z domácího hřiště.

    1.FK Nová Paka – Dolní Kalná  4:2 (2:0)

    branky: 2. Militký Dan, 30. Rosputniak, 50. Militký Dan, 53. Rosputniak
    rozhodčí: Hlavsa, Hofman, Janota
    ŽK: 0:1

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Lenfeld, Jisl, Ulrich (61. Hoška– Kříž, Číla, Machát, Bláha – Militký Dan(76. Wolf), Rosputniak(71. Kuchta)

    Komentář k zápasu:
    V. Horák (domácí): Tentokrát se nám povedl vstup do zápasu. Brzo jsme dali branku a několik šancí neproměnili. I přesto jsme v poločase vedli 2:0. Začátek druhé půle nám opět vyšel a znovu jsme vstřelili dvě branky čímž vypadalo že je utkání rozhodnuto, jenže poté jsme laxností dovolili také dvakrát skórovat a utkání se trochu zdramatizovalo. Poté již žádný tým šance neproměnil a tak jsme si připsali tři body.

    Tomáš Navrátil(hosté): Utkání se nám nepovedlo, již ve 2.minutě jsme inkasovali a od toho se vše odvíjelo. Domácí byli lepší a do poločasu přidali ještě jednu branku. Do 2.půle jsme chtěli zvýšit úsilí a pokusit se vyrovnat, jenže hned v úvodu nás domácí srazili 2 dalšími brankami do kolen a bylo po zápase. Teprve poté jsme hru vyrovnali, vytvořili si šnce a dvě z nich proměnili. Domácí měli v závěru rovněž několik příležitostí, ale již se brankově neprosadili. Vyhráli zcela zaslouženě.

     


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace