1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Nepovedený vstup do soutěže

    Nepovedený vstup do soutěže

    První mistrovské utkání 1. B třídy sehrál celek mužů na domácím trávníku proti nepříjemnému soupeři ze Starých Buků.
    Utkání jako takové začalo velkou snahou domácích a během prvních patnácti minut si vytvořili 5 brankových příležitostí, bohužel pro domácí pouze jedinou v 10. minutě Ondra Janouch proměnil. Do dvacáté páté minuty hosté pouze jedinkrát ohrozili domácího brankaře. Ovšem ve 27. a 29. minutě hosté zřejmě svým nejlepším hráčem v utkání stav otočili. Pro domácí byli dvě rychle obdržené branky jako studená sprcha. Najednou se jim nedařila kombinace, hosté toho využili a dostali se do hry. Až ke konci prvního poločasu se domácí opět začali prosazovat před branku hostí, ale bez kvalitního zakončení.
    Druhý poločas začal opět náporem domácích, znovu si vytvořili šance, ale branku vstřelil opět soupeř. Rychlý výpad z obrany a nedůslednost v osobních soubojích od domácích hráčů jim dovolili vstřelit třetí branku a odskočit do dvoubrankového vedení. Tentokrát již domácí tak opaření nebyli a hned se začali dostávat do pokutového území soupeře. Jenže pro tento zápas jim nebylo přáno vstřelit víc branek. Sice v 67. minutě druhou branku domácí vstřelili, ale za velkého přispění soupeřova hráče, který překoval vlastního brankaře. Soupeř v této fázi jenom bránil a na polovinu domácích se prakticky nepodíval. Domácí zahodili i ty nejvyloženější šance a tak se nelze divit tomu, že si soupeř odváží tři body za vítězství.

    1.FK Nová Paka – Staré Buky  2:3 (1:2)
    branky: 10. Janouch, 67. Machát'
    rozhodčí: Průcha, Hofman, Kánská
    ŽK: 0:4

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Lenfeld, Bláha, Stránský(26. Rosputniak – Kříž( 59. Krejčí)Číla, Machát, Jisl – Wolf(59. Militký Dan), Janouch

    Komentář k zápasu:
    V. Horák (domácí): Pro nás zápas blbec, ale i taková jsou utkání. Je vám na nic uzemní převaha, spousta brankových příležitostí když nejste schopni žádnou využít. Soupeř naopak z pěti svých šancí třikrát skóroval a ukázal nám jak se využívají šance. Soupeři gratuluji k zisku bodů.

    Ostatní výsledky zde


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace