1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Venkovní vítězství

    Venkovní vítězství

    V dalším kole zajížděl první celek mužů k utkání do Starých Buků. Domácí kteří se v minulém ročníku trápili a téměř do posledního kola bojovali o udržení v soutěži začali v tomto ročníku velice dobře a drží se ve středu tabulku, přesněji před tímto utkáním byli na šestém místě. Hostující celek Nové Paky si také v tomto ročníku nevede špatně a před tímto utkáním byl na třetím místě tabulky. Z tohoto se nechalo předpokládat že půjde o zápas vyrovnaných soupeřů i když v této soutěži může každý porazit a každého a záleží na momentální formě.
    V prvním poločase se hrál zcela vyrovnaný zápas, kdy si obě mužstva vypracovala několik jasný brankových příležitostí, avšak v koncovce ani jeden z týmů nebyl úspěšný. Tak na poločasovou přestávku odcházela obě mužstva za nerozhodného stavu 0:0.
    O utkání se rozhodlo chvíli po začátku druhého dějství. Ve 48. minutě hostující celek přehrál domácí obranu a na domácího brankaře postupoval zcela sám Číla. Domácí brankař ho zastavil za cenu faulu v pokutovém území za který mu byla udělena žlutá karta a nařízen pokutový kop. Jelikož se jednalo o již druhou žlutou kartu pro tohoto hráče v utkání nemohlo následovat nic jiného než udělení karty červené a domácí brankař musel předčasně do kabin. Toto rozhodnutí se nelíbilo jednomu z domácích hráčů a za nevhodné výroky na adresu rozhodčích mu byla taktéž udělena červená karta a domácí tak v utkání pokračovali v devíti hráčích. Pokutový kop hosté proměnili a ujali se vedení. Domácí přesile dvou hráčů nebyli schopni odolat a postupem času obdrželi další branky. Hosté si nakonec připsali vysokou výhru.

      

    Příští utkání sehraje áčko domácích v sobotu 5.10.  od 10:15  přivítáme na domácím hřišti mužstvo Bílé Třemešné.

     

     

    Staré Buky - 1.FK Nová Paka   0:6 (0:0)

    branky: 48. Janouch, 52. Sklenář, 59.Jisl, 66. Řeháček, 81. Sucharda, 89. Stránský
    rozhodčí: Tůma, Škoda, Nožka
    DS: Vojtěch
    ŽK : 5:2
    diváků: 80

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Lenfeld, Bláha, Janouch – Číla(64. Řeháček), Haken,Machát, Jisl(76. Sucharda) – Sklenář(68. Hoška), Krejčí (72. Stránský)

    Komentář k zápasu:
    Pavel Korec, (domácí): Toto utkání se dá bohužel hodnotit jen do 48. min. utkání,kdy do osudu utkání výrazně promluvil HR.Neoprávněné vyloučení domácího brankáře po 2.ŽK po správně nařízeném pokutovém kopu a když se pak přidala kritika rozhodčího ze strany našeho nejzkušenějšího hráče,nebylo co řešit.Utkání jsme se snažili v 9ti hráčích důstojně dohrát,ale proti tak kvalitnímu soupeři to šlo hodně těžko.V 1. pol. jsme však hráli vyrovnanou partii a bylo to jen o tom kdo dá první branku,ale šance jsme neproměnili.

    V. Horák (hosté): V prvním poločase zcela vyrovnané utkání kdy si oba týmy vytvořili několik loženek rozhodl začátek druhého poločasu. Po vyloučení dvou domácích hráčů jsme již zcela ovládli hru a nakonec vysoko vyhráli.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace