1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Z Vrchlabí jsme body nepřivezli...

    Z Vrchlabí jsme body nepřivezli...

    V dalším kole „B“ třídy jsme zajížděli do Vrchlabí, proti tamnímu „B“družstvu . Domácí posilněni o pendlující hráče krajského přeboru byli po většinu utkání o kousek lepší a zaslouženě vyhráli. Museli jsme opět řešit problém v sestavě,díky zranění se nám ani tentokrát problémy nevyhnuly. První poločas byl ještě vyrovnaný, obě družstva měla několik nadějných situací, ale bez gólového efektu. My jsme hrozili zejména ze standardních situací,ale ty skvěle vyřešil domácí brankař.
    Druhá půle se odehrávala zejména ve středu hřiště, ale domácí měli určitě k brance blíž. Nastřelili tyč a po přímém kopu i břevno naší branky. Po vynuceném střídání se posledních patnáct minut naše hra sesypala a domácí po zásluze vstřelili dvě branky. Nesehráli jsme dobré utkání, chyběla nám kvalita, nevyhrávali jsme osobní souboje a domácí měli větší „hlad“ po vítězství.Pozitivem pro nás je to, že se po dlouhé době vrátil po zranění Michal Číla.
    Musíme se z této porážky oklepat, ještě nás čeká šest kol a hned další utkání na našem stadionu bude velice důležité.

    V sobotu 11.května od 17 hodin hostíme Kopidlno.

    VRCHLABÍ „B“ - 1.FK NOVÁ PAKA
    2:0 (0:0
    )

    Sestava : Jurčo, Militký ( 59´ Štefan ), Lenfeld, Jisl ( 62´Ulrich ), Bláha ( 46´Sochor ), Haken, Janouch, Číla ( 89´Sucharda ), Ponikelský, Bažik, Rosputniak ( 30´Sklenář )

     

     

    L Vojtíšek, vedoucí mužstva (domácí): Vítězství Vrchlabí bylo zasloužené. V první polovině zápasu hra byla vyrovnaná. Vrchlabí svoje šance nevyužilo a trestný kop v závěru poločasu skončil na břevnu hostující branky. Novopačtí 2 x zahrozili z trestných kopů, ale domácí brankář svoje mužstvo podržel. Ve druhé půli se vše podstatné odehrálo v posledních patnácti minutách, když domácí ukázali větší touhu zvítězit. Nastřelili tyč a dali hostům dvě pěkné branky. Tím získali tři cenné a důležité body..

    V. Horák, vedoucí mužstva (hosté):

    Utkání které se vyvíjelo spíše jako remízové skončilo nakonec vítězstvím domácích. V prvním poločase jsme z trestných kopů nechali dvakrát vyniknout domácího brankaře, což bylo z naší strany vše. Ve druhém dějství si domácí vytvořili více šancí a když jednu z nich proměnilo bylo rozhodnuto. Tentokráte jsme neměli fotbalovou kvalitu abychom zápas dorovnali či otočili.

     


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace