1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Body z venkovního utkání

    K důležitému utkání jsme zajížděli na „horkou půdu“ do Miletína. Domácí se sice pohybují ve středu tabulky, ale dokáží svým stylem hry být velice nebezpeční. Opět jsme se museli vypořádat s absencí několika hráčů, ale nutno podotknout, že hráči kteří nastoupili je dobře nahradili.
    Do utkání jsme vstoupili dobře, snažili jsme se o rychlý přechod do ofenzivy a vytvářeli si šance. Tu první si sice vytvořili domácí, ale skvěle zasáhl brankář JURČO. Poté jsme už ovládli hru a třemi brankami rozhodli již v prvním poločase utkání. První naši branku vstřelil ve 24.minutě ROSPUTNIAK, po pěkné uličce za obranu, druhý gól přišel ve 29.minutě, když se z dálky trefil HAKEN. Třetí pohroma pro domácí přišla ve 42.minutě, když byl v pokutovém území sražen Haken a PONIKELSKÝ z penalty nezaváhal. Z naší strany výborný poločas skončil 0:3.
    Druhá půle sice přinesla snahu domácích o úpravu skore, ale naše obrana dirigovaná skvělým Poděbradským, pracovala dobře. V 51.minutě jsme přidali další branku, když se podruhé v utkání prosadil ROSPUTNIAK ( 0:4 ). Od větší porážky uchránil domácí skvělý golman, který některé naše vyložené šance zlikvidoval. Po naší hrubce jsme sice domácím umožnily v 60.minutě snížit, ale na našem vítězství se nic nemohlo změnit.
    Podali jsme tedy kvalitní výkon, který ale bude nutno zopakovat. Už v sobotu 6.dubna, když hostíme rezervu Dvora Králové.

    MILETÍN - 1.FK NOVÁ PAKA
    1:4 (0:3)

    Branky : Rosputniak 2x, Haken, Ponikelský
    Sestava : Jurčo, Bláha, Poděbradský, Lenfeld, Ponikelský, Jisl, Haken, Janouch, Sochor, Rosputniak ( 67. Bažik ), Sklenář ( 76. Nydrle ).

    Kraus Antonín vedoucí mužstva (domácí): V prvním jarním utkání jsme přivítali na našem trávníku jednoho z aspirantu postupu celek Nové Paky. Hosté potvrdili svoji kvalitu a zaslouženě si odvezli tři body.

    Lukeš Ivan , trenér (hosté):  Z naší strany velice povedené utkání, když v první půli jsme byli jasně lepší a po zásluze si odvezli všechny body.S přehledem utkání zvládla trojice rozhodčích

     


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace