1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Přátelské utkání mužů

    K prvnímu přátelskému utkání zajížděli muži na hřiště soupeře hrajícího 1.B třídu Královéhradeckého kraje.

    FK Dolní Kalná – 1. FK Nová Paka
    3 : 0 (3 : 0)

    Sestava: Malý – Knapp, Skořepa, Šnajdr, Vais – Fajta, Lenfeld, Dlabola, Brádle – Bouchner, Wojcik
    Střídající: Vrbka, Honců, Sochor, Richter

    Obě mužstva v zápase zkoušela několik nových hráčů, což se ukázalo zkraje zápasu na nepřesnosti ve hře. Domácí tým, který měl za sebou již dvě utkání, jedno přátelské a jedno pohárové, začal proti našemu mužstvu aktivně. Domácí hráli velice jednoduše, kdy využívali náběhy krajních záložníků, což dělalo našemu mužstvu velké problémy a domácí se tím dostávali do brankových příležitostí. Již v šesté minutě po ztrátě na polovině hřiště, našel domácí záložník dlouhým centrem naběhnutého útočníka. Ten si poradil s bránícím Fajtou, kdy mu udělal kličku do protipohybu a přízemní střelou překonal i brankaře Malého v naší brance. Podobná situace se opakovala o deset minut později. Z hranice velkého vápna vystřelil domácí útočník přízemní střelu, kterou brankař Malý podcenil, a ta prošla až za jeho záda 2:0.

    Po druhé brance se hra trochu vyrovnala a i náš tým se dostal do několika slibných příležitostí, které ovšem velice kvalitní brankař domácích zlikvidoval.

    K první šanci se dostal ve 20. minutě Bouchner, ale střela směřovala do nohou vyběhnutého domácího brankaře. Další příležitost měl Brádle, ale jeho střelu zablokovala obrana domácích. Domácí hráli stále stejným způsobem, a tak si naše obrana musela dávat pozor na rychlé protiútoky, které se jim dařili řešit anebo je domácí hráči nepřesně zakončovali. V 35. minutě se po několika povedených přihrávkách opět dostal k zakončení Bouchner, ale znovu ztroskotal na domácím brankaři. Poslední šanci našeho týmu v prvním poločase měl Wojcik, když dostal přihrávku mezi domácí stopery a z hranice velkého vápna vystřelil na branku, střelu však brankař vyrazil před dobíhajícího Bouchnera, jehož následná střela opět skončila mimo domácí branku.

    Pět minut před koncem prvního poločasu domácí opět po nádherné kolmici na naběhnutého útočníka vstřelili třetí branku utkání 3:0.Ve druhém poločase již branka nepadla, ale obě mužstva si vypracovala několik příležitostí, které ovšem neproměnili.

    Hrál se celkem běhavý fotbal, kde se ukázal rozdíl obou týmů ve zkušenosti. Domácí byli lepší v důrazu a rychlosti v přístupu k soupeři a i jejich kombinace byla přesnější. Přesto zápas splnil účel a ukázal nedostatky našeho týmu, na kterých je třeba zapracovat.

    K dalšímu utkání zajíždějí muži v úterý 5.8. do Hořic, kde jim bude soupeřem tamní starší dorost hrající Východočeský přebor.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace