1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Další tři body ze hřiště soupeře...

    Další tři body ze hřiště soupeře...

    V dalším kole zajíždělo naše „A“ družstvo do Kopidlna. Věděli jsme že nás nečeká lehký zápas, domácí jsou na svém hřišti velice nebezpeční. Začali jsme velice dobře. Slušně jsme kombinovali a domácí jsme přehrávali. Soupeř se snažil nakopávanými míči dostat za naši obranu, ale ta pracovala dobře. Vytvořili jsme si hned zkraje několik nadějných situací, ale nedotáhli jsme je do konce. Před brankou chyběl větší důraz a některé situace jsme zbytečně přehrávali. Ve 14.minutě jsme se dočkali. Tomáš HAKEN pěknou střelou k tyči otevřel skore ( 0:1). Bohužel další šance jsme neproměnili a až do konce utkání se stav nezměnil. Domácí hrozili pouze ojediněle, ale ke konci utkání když hráli „vabank“ se dostali do velké šance, ale družstvo podržel skvěle JURČO v brance.
    V utkání jsme nastřelili dvakrát tyč, střelu Hakena z přímého kopu zastavila až spojnice tyče a břevna a tak až do konce byl výsledek otevřený. Naštěstí jsme závěr zvládli a zaslouženě si odvezli všechny tři body.

    Další utkání sehraje naše „A“ družstvo v sobotu 6.října od 16 hodin, když na naše hřiště přijede loňský účastník 1.A.třídy Hostinné.

    KOPIDLNO – 1.FK NOVÁ PAKA
    0:1 ( 0:1 )

    Branka : 14. Haken

    Sestava : Jurčo, Štefan, Poděbradský, Lenfeld, Ulrich, Krejčí (80.Sochor), Číla, Haken (90.Honců ), Procházka (61.Jisl ), Janouch, Kuchta (67.Bažik)

    Vladimír Hnát, vedoucí mužstva (domácí): Dnes byli hosté po většinu zápasu lepší a měli též více brankových příležitostí, které neproměnili. O body se tak hrálo až do závěrečného hvizdu, kdy domácí také mohli z několika závarů skórovat.

    Lukeš Ivan, asistent (hosté):

    V utkání které rozhodla jediná branka, jsme po většinu byli lepší a spoustu šancí neproměnili. Domácí hrozili z brejků, ale ty jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. ke konci nás podržel skvělým zákrokem brankář


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace