1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Za chyby jsme draze zaplatili

    Za chyby jsme draze zaplatili...

    V dalším kole 1.“B“ třídy, jsme zajížděli do Nepolis, na hřiště druhého celku soutěže. Od začátku utkání bylo jasné že se utkala dvě vedoucí družstva. Hra byla rychlá, kombinace se dařily na obou stranách, i když stav hrací plochy nebyl ideální. Do šancí se oba soupeři moc nepouštěli, ale určitě jsme měli nějaké nadějné situace, ale jejich řešení bylo ve finální fázi špatné. Ve 27.minutě jsme na půlce hřiště ztratili míč, domácí se dostali do rychlého brejku a nám nezbylo než faulem zastavit nebezpečnou akci. Bohužel jsme si nepohlídali nejlepšího střelce domácích a ten hlavou přehodil Jurča ( 1:0 ). Do konce první půle se skore již nezměnilo, i když šance byly na obou stranách.
    Druhý poločas se opět odehrával velice atraktivní duel, snažili jsme se o vyrovnání, škoda velké šance Jisla v 50.minutě. V době našeho náporu však přišla velká hrubka naší obrany a domácím jsme doslova darovali druhou branku 54.minuta ( 2:0 ). Na našich hráčích byla stále vidět snaha o zkorigování výsledku, ale oslabená sestava si již mnoho šancí nevytvořila. Naopak domácí vstřelili ještě třetí branku, opět po naší hrubce v 71.minutě ( 3:0 ). Protože nám z různých důvodů chybělo 5 hráčů, na hřiště se ke konci utkání dostali i tři dorostenci.

    Příští utkání sehrajeme v sobotu 22.září od 16.30 hodin doma proti Vrchlabí „B“

     

    NEPOLISY – 1.FK NOVÁ PAKA
    3:0 ( 1:0 )

    Sestava: Jurčo, Honců, Poděbradský, Jisl, Ulrich, Nydrle (75. Wolf T.), Haken (79. Militký), Janouch, Procházka (75. Řeháček), Rosputniak, Kuchta

    Milan Havlík, vedoucí mužstva (domácí): Od začátku bylo vidět, že hraje první s druhým. Zápas měl náboj i svoji kvalitu, soupeři se do šancí příliš nepouštěli. My jsme se prosadili ze standardky a obrat v zápase jako před týdnem jsme již nepřipustili. Soustředěným výkonem jsme tento zápas dotáhli do konce a celý tým za předvedenou hru a bojovnost zaslouží pochvalu.

    Lukeš Ivan, asistent (hosté):Opticky se hrálo vyrovnané utkání,které rozhodly naše individuelní chyby a nedůraz před oběma brankami. Gratuluji domácím k zisku tří bodů


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace