1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Utkání mnoho krásy nenabídlo...

    Utkání mnoho krásy nenabídlo...

    V dalším kole 1.B.třídy jsme na domácím hřišti hostili soupeře ze spodku tabulky, Dolní Kalnou. Nám se toto utkání moc nepovedlo, zvláště druhá půle byla z naší strany asi nejhorší v podzimní části.
    Utkání jsme nezačali špatně, kombinací jsme se dostávali do šancí, bohužel slušně se rozvíjející útok jsme nedokázali dotáhnout ke gólu. Až v 25.minutě jsme hosty dokázali přehrát na levé straně a pěkný centr od Procházky premiérovým gólem skóroval Milan PONIKELSKÝ ( 1:0 ). Měli jsme ještě několik nadějných situací, ale ty jsme špatně řešili a hosté udrželi nadějný stav.
    Druhá půle byla z naší strany špatná. Nedokázali jsme kombinovat, ze hry se vytratil pohyb a soupeř zcela vyrovnal hru. Několik šancí jsme „přežili“ se štěstím, hosté nastřelili tyč a velké šance zahodili. My jsme nedokázali odpovědět a do konce utkání se třásli o výsledek.

    Příští zápas hrajeme v Nepolisech a takový výkon nám určitě stačit na dobrý výsledek nebude.

    1.FK NOVÁ PAKA – DOLNÍ KALNÁ
    1:0 ( 1:0 )

    Branka: 25. Ponikelský

    Sestava: Jurčo, Ulrich (81.Štefan), Poděbradský, Lenfeld, Ponikelský, Jisl (58.Krejčí), Haken, Číla, Procházka (70.Sochor), Rosputniak (53.Kuchta), Janouch

    Zveme naše fanoušky na sobotu 15.září když zajíždíme do NEPOLIS. Začátek utkání v 17 hodin

     

    Lukeš Ivan, asistent (domácí):  Z naší strany snesl přísnější měřítko jen první poločas.Druhou půli jsme přenechali iniciativu hostům,naštěstí své šance neproměnili a jeden gól stačil k zisku tří bodů

     

    Tomáš Navrátil st. (hosté): Na půdě vedoucího celku tabulky jsme odehráli velmi solidní utkání, přesto odjíždíme bez bodů. V úvodní desetiminutovce jsme byli lepším týmem, poté ale až do poločasu převzali iniciativu domácí a ujali se vedení. Druhá půle byla zcela vyrovnaná, měli jsme dvě šance, trefili tyč, ale bohužel neskórovali. K bodu bylo velmi blízko, domácí v sestavě s několika bývalými divizionáři a ligistou Jirkou Poděbradským svou jedinou šanci proměnili, my ty naše ne. Hráče ale musím i přes porážku pochválit.

    tabulka a ostatní výsledky zde


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace