1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Mužstva znají soupeře

     

    1.B třída

    „Áčku“ mužů vzhledem k postupům a sestupům přebyli čtyři nový soupeři. Zatímco o soutěž výše postoupilo zcela zaslouženě mužstvo Lokomotivy Hradec Králové, tak 1. B třídu opustila mužstva Mladých Buků a Rudníka, která sestoupila do okresního přeboru. Ještě jeden celek z minulé sezony bude chybět v „A“ skupině 1. B třídy. Družstvo Smiřic bylo nalosováno do hradecké „B“ skupiny 1. B třídy. 
    I tak bude nadcházející ročník opět kvalitní a velice těžký.Do soutěže spadla z 1.A třídy mužstva Hostinného a Bílé Třemešné a z okresních přeborů postoupila mužstva Kopidlna z Jičínska a „B“ mužstvo Vrchlabí z trutnovského přeboru. Na losovacím aktivu již bylo určeno pořadí soupeřů se kterými si „áčko“ postupně zahraje. Prvním soupeřem je mužstvo Kocbeře, kam 11.8. tým zajíždí. V druhém utkání které vyjde na Hrubou pouť na domácím hřišti přivítáme tým Miletína, dalšími soupeři postupně jsou Dvůr Králové „B“, Bílá Třemešná, Dolní Kalná, Nepolisy, Vrchlabí“B“, Kopidlno „A“, Hostinné, Skřivany, Železnice, Nemyčeves a Staré Buky. 

    Okresní soutěž
    Také „béčko“ již zná své soupeře na nadcházející soutěžní ročník. Do nového ročníku se přihlásilo devět mužstev. Začátek sezony na okrese je již 25.8., ale vzhledem k lichému počtu mužstev na náš tým hned v prvním kole vyšel volný los a na první zápas si musí počkat ještě o týden později. Tímto losem vyšlo že „béčko“ sehraje první 1. září utkání na domácím hřišti a to s celkem Miletína „B“. Poté se postupně utká s mužstvy Čepova, Sobotky „B“, Kopidlna „B“, Podhradí, Libuně a podzimní část zakončí venkovním utkání na hřišti v Chomuticích.

    Oběma mužstvům přejeme aby jim vyšel vstup do soutěží a fotbalem se bavili.

     

    Krajský přebor dorostu
    V krajském přeboru dorostenců se oproti loňské sezoně snížil počet mužstev z šestnácti na čtrnáct a starší dorostenci spojených klubů Nové a Staré Paky  se postupně střetnou s těmito soupeři: Slávia HK, Týniště n/O, Borohrádek, Jaroměř, Stěžery, Nové Město n/M, Červený Kostelec, Broumov, Předměřice n/L, Nový HK, Rychnov n/Kn, Vrchlabí a Kostelec n/O.

     

    Krajská soutěž starších žáků
    Družstvo starších žáků stejně jako v minulé sezoně bude nastupovat v krajské soutěži své kategorie. Je to první věková kategorie která hraje jedenáctkový fotbal, tak doufejme že se klukům bude dařit a z fotbalu malých forem rychle přivyknou na velký fotbal. V této soutěži v nové sezoně bude startovat jedenáct týmu a spojené družstvo Nové Paky a Staré Paky bude mít postupně tyto soupeře: Třebechovice, Dvůr Králové, Dobruška/Opočno, Borohrádek, Hostinné, Vamberk/Rokytnice, Slávia HK/Malšovice, Roudnice/Kunčice, Týniště/Častalovice, Velké Poříčí.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace