1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže z 9.6. – 10.6.

    Výsledky mládeže z 9.6. – 10.6.

    Starší žáci

    Mužstvo starších žáků zajíždělo ke svému utkání na hřiště do Častalovic, kde svá utkání hrají spojená mužstva Kostelce a Častalovic. Pouze v jedenácti a ze dvou třetin s hráči nejmladšího žákovského ročníku. Tentokráte mužstvo za stálého děště svoji hrou na domácí tým nestačil a prohrál v poměru 0:2. Obě branky padly po rohovém kopu.

    Kostelec/Častalovice – N/S Paka

    2:0(1:1)

    Dorost dohrával o 9 hráčích…

    V předposledním utkání sezony zajížděl náš dorost do krajského města. Naším soupeřem byl druhý celek přeboru Slávia Hradec Králové. Na utkání odjelo vinou zranění jen 11 hráčů bohužel někteří ne zcela zdraví.Ale že utkání bude mít dramatickou dohru nikdo nečekal. Přitom jsme do utkání vstoupili velice slušně. Nedovolili jsme domácím rozvíjet jejich kombinace,včas jsme přistupovali a čekali na svoji chvíli. Ta přišla v 12.minutě. Skvěle hrající Tomáš WOLF přetlačil obránce a nedal gólmanovi šanci ( 0:1).Škoda dalších brejkových situací které jsme nevyužily a domácí brzy srovnali. Za stavu 1:1 jsme měli jasné golové šance, ale nevyužily je a domácí trestali každou naši chybu. Do poločasu otočili skore na 4:1, ale to jsme nehráli vůbec špatně.
    Do druhé půle jsme nastoupili o jednoho hráče méně, Horyna pro zranění odstoupil. Zranil se i gólman Brádle, do branky musel jít obránce Šnajdr a domácí nás jasně přehrávali. Jarda Brádle nastoupil do pole,ale dlouho na hřišti nepobyl. Přišlo totiž několik dramatických minut,kdy náš hráč zkolaboval a několik minut se nehrálo. Díky včasnému zásahu rychlé pomoci je naštěstí náš hráč v pořádku.
    Zápas pokračoval, naši pouze s 9 hráči na soupeře nestačili a domácí si s chutí zastříleli. Ale bylo vidět že naše kluky ta situace dost poznamenala. Dostali jsme 11 branek,ale za dané situace se nebylo čemu divit.
    Poslední utkání sehraje náš dorost ve čtvrtek 14. června,když v dohrávce na našem stadionu hostíme Kostelec n/Orlicí od 18 hodin

    SLAVIA HK - N/ST. PAKA

    11:1 (4:1)

    branka: Wolf
    sestava: Brádle,Tauchman, Kříž, Stránský, Šnajdr, Řeháček, Fejfar, Žlab, Horyna, Wolf, Militký Dan


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace