1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Áčko doma bodovalo

    Ve 24. kole 1. B třídy přijel na stadion v Nové Pace celek  Nepolis,  mužstvo které je na pátém místě soutěže.
    Hosté v minulém kole na domácím hřišti těsně 2:3 prohráli s lídrem soutěže Lokomotivou Hradec Králové.  
    To domácí celek si připsal důležité vítězství v Dolní Kalné a všichni čekali zda na svoje herní zlepšení naváží i na domácí půdě.
    První poločas vyšel domácím. Od samého začátku hosty jasně přehrával, ale do finální fáze se nemohl prosadit. Několik náznaků šancí se domácím sice podařilo prokombinovat až před hostujícího brankaře, ale nepřesnost v zakončení nebo dobrý zákrok hostující obrany jim branku vstřelit nedovolil. To se změnilo až ve 20. minutě kdy se u postranní čáry Poděbradský obešel několik hráčů soupeře a v pokutovém území našel přesnou přehrávkou Hekena který otevřel skóre utkání. Domácí ve své snaze vstřelit další branku neustávali.
    Ve 30. minutě utkání Rosputniakovu střelu z 20. metrů brankař tečoval do tyče a dobíhající Haken ho podruhé poslal za hostujícího brankaře 2:0. Poté domácí nabídli svými chybami dvě šance hostujícímu mužstvu, ale při jedné měl útočící hráč nepřesnou mužku, druhou šanci na hranici velkého vápna zastavil Ulrich. A to bylo z prvního dějství vše.
    Druhý poločas již po herní stránce tolik kvality divákům neukázal, domácí se snažili, hosty stále herně mírně převyšoval, ale  v zakončení se nedařilo. Konečný účet celého utkání uzavřel Kuchta, který po přihrávce mezi stopery svoji šanci využil a stanovil konečný výsledek na 3:0.

    1.FK Nová Paka „A“ – Nepolisy
    3:0(2:0)

    Branky:  20.+30. Haken, 90. Kuchta
    Rozhodčí: Nožka, Franěk, Buchta
    diváků: 120

    Sestava: Frajer – Honců, Ulrich, Poděbradský, Brádle – Sochor, Číla, Machát, Nydrle(61. Urban), Haken(83. Bažik) – Rosputniak(70. Kuchta)

    Václav Horák, trenér (domácí): Zasloužené vítězství, zejména v prvním poločase jsme si vypracovali dost šancí abychom měli vyšší náskok, ale proměnili pouze dvě. Druhý poločas už nebyl herně z naší strany tak kvalitní a tak jsme přidali pouze jednu branku. Pro nás ovšem další důležité body.

    Milan Havlík, vedoucí mužstva (hosté):  Je třeba poděkovat té třetině týmu, která do Paky jela a zbytku, že našemu áčku jeli pomoci, hlavně tedy všem za statečnost. Výsledek mohl být ještě horší, my jsme si vypracovali asi dvě pološance, ze kterých nic nebylo..


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace