1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vydřené body

    Ve 20. kole 1. B třídy přijel na stadion v Nové Pace celek z Kocbeře. Soupeř si v minulém utkání připsal dva velice cenné body, neboť v penaltovém rozstřelu porazil vedoucí celek soutěže Lokomotivu Hradec Králové. Tak se čekalo jak se s tímto soupeřem domácí vypořádají, ti v minulém kole podlehli Starým Bukům i když příležitostí na vstřelení branky si vypracovali dostatek. Navíc se ví,  že hostující celek velice dobře pracuje do obrany a je nebezpečný z rychlých protiútoků.
    Začátek utkání se nesl aktivitou domácích hráčů, kteří si do patnácté minuty vypracoval dvě pološance. Poté se opticky hra částečně vyrovnala, hlavně však hosté dostali domácí pod mírný tlak třemi za sebou jdoucími rohovými kopy. Každý z nich byl pro domácí branku velice nebezpečný, naštěstí pro domácí hosté se neprosadili. Do konce prvního dějství si domácí vytvořili další dvě brankové příležitosti, z toho jednu 100%.  Jenže domácím hráčům nebylo nejspíš souzeno střelit branku. Poločas tak skončil smírně 0:0.
    Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako poločas první. Domácí se snažili kombinačně překonat obranou linii hostí, ti se zase jednoduchým nakopnutím na pření hráče snažili překvapit domácí obranu. Jednoduchost byla asi největším problémem domácích. Zdlouhavá rozehrávka pomáhala hostujícím hráčům k tomu aby zformovali obranné šiky. Ty se nakonec přeci jenom domácím hráčům podařilo překonat. V 67. minutě si míč na střed hřiště na hranici velkého vápna navedl Haken, a jeho střel zpoza obránce skončila za zády hostujícího brankaře. Po obdržené brance hosté přeci jenom trochu otevřeli hru, což pomohlo domácím, kteří vstřelili další tři branky, ale ty u většinou po rychlých protiútocích do již ne zcela zformované obrany. Postupně se střelecky zapsali v 76. Machát, 87. Jisl z trestného kopu, a v 88. Rosputniak.

    1.FK Nová Paka „A“ – Kocbeře
    4:0(0:0)

    Branky: 67. Haken, 76. Machát, 87. Jisl, 88. Rosputniak
    ŽK: 80. Ulrich
    Rozhodčí: Hlavsa, Stieber, Medlík

    Sestava: Jurčo -  Honců, Poděbradský, Ulrich, Urban – Sochor, Machát, Číla(75. Krupka), Haken – Jisl, Brádle(66. Rosputniak)

    Václav Horák, trenér (domácí): Pro nás velice cenné body. Do 70. minuty hosté velice kvalitně bránili a když jsme si vytvořili šanci tak jsme opět selhali v koncovce. Až po vstřelení první branky hosté trochu otevřeli hru čehož jsme využili k rychlým protiútokům ze kterých jsme vstřelili další branky.

    Jiří Štěpař, realizační tým (hosté): Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme podali na všech postech podprůměrný výkon a v poslední dvacetiminutovce totálně odpadli. Vyrobili jsme tolik nevynucených chyb a ztrát, že domácí měli cestu k výhře usnadněnou


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace