1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže z 14.4. – 15.4.

    Starší přípravka

    N/S Paka – Vrchlabí  7:24 (5:15)  B:  Celjak 2x, Mentus, Vágenknecht, Mašek, Bark  
    N/S Paka -   10:21 (4:10) B: Vágenknecht 3x, Luňák 2x, Kurfürstová 2x, Dočekal, Bark, Selvek P.

    Starší žáci

    K dalšímu utkání starší žáci zajížděli do Žacléře. V tomto utkání byli domácí po většinu  času lepším týmem, šli do vedení a několik dalších šancí neproměnili. Naši hráči si vytvořili tři velké šance v prvním poločase, ve druhém jsme již branku domácích prakticky neohrozili

    Žacléř - N/S Paka  1:0(1:0)

     

    Starší dorost

    Výhra dorostu v Rychnově
    V dalším kole přeboru kraje zajížděli naši dorostenci do Rychnova n/K. Domácí družstvo bylo jen pouhé dva body za naším celkem a tak se čekal vyrovnaný zápas. Mohli jsme použít pendlující hráče kteří nastupují za „A“ mužstvo a na hře to bylo znát. I když jsme nepodali nějaký „supervýkon“ vyhráli jsme zaslouženě. Byli jsme lepší v kombinaci a proměnili jsme šance i když spoustu jsme jich i dokázali zahodit. Ale i domácí měli své šance, naše obrana však tentokrát zahrála dobře. Poprvé jsme se prosadili ve 24.minutě, po přihrávce od Wolfa se prosadil Lukáš KRUPKA 0:1. Druhý poločas byl z naší strany ještě o něco výraznější a vytvářeli jsme si šance, ale nedokázali jsme trefit branku ani ze dvou metrů. V 55.minutě přeci jen přišla druhá branka v síti domácích, když se prosadil dorážkou Ondra HORYNA (0:2). Po této brance jsme pozměnili sestavu, na hřiště se dostali i žáci kteří nám opět pomohli doplnit družstvo o zraněné hráče. V 80.minutě padla ještě jedna branka, po pěkné kombinaci si na přihrávku Krupky naběhl Štěpán ENTNER a nedal gólmanovi šanci (0:3).
    Náš výkon určitě nebyl bez chyb, ale výhru jsme potřebovali aby si kluci zvedli sebevědomí. Velice kvalitní výkon odvedl Krupka, ale celá naše obrana podala rovněž slušný výkon.

    Příští utkání sehrajeme v sobotu 21.dubna, když na domácím stadionu přivítáme vedoucí celek přeboru Nové Město n/Metují.

    RYCHNOV n/K - NOVÁ/STARÁ PAKA

    0:3 (0:1)

    branky: Krupka, Horyna, Entner

    sestava: Brádle - Tauchman, Kříž Martin, Stránský, Šnajdr, Militký Dan, Urban, Žlab, Horyna, Wolf, Krupka
    střídali: Kříž Michal, Entner, Militký David


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace