1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězství nad Jičíněvsí

    1. FK Nová Paka – TJ Jičíněves
    4 : 1 (3 : 1)

    Branky: Wojcik 2, Krejčí 2 - Jantač
    ŽK: Dlabola – Mendl, Pankrác, Kužílek
    Rozhodčí: Šamko, Svoboda, Šnajdr

    Sestava N. Paka: Malý M. – Knapp, Skořepa, Vrbka, Bláha (71. Ulrich) – Fišar (68. Smutný), Bekr, Dlabola (60. Lenfeld), Brádle – Wojcik (66. Malý R.), Krejčí (71. Fajta)

    Sestava Jičíněves : Dušek – Skořepa, Ditrich (19. Jantač), Muška, Mendl – Mlejnek, Pankrác, Geršl, Suchánek – Komárek (68. Kužílek), Čapek (40. Sajdl)

    Dalším soupeřem mužů v okresním přeboru byl tým Sokola Jičíněves. Ten v minulém kole smolně prohrál s druhým týmem tabulky Valdicemi, a tak se čekal vyrovnaný souboj, i když se hosté pohybují ve druhé polovině tabulky. Domácí začali utkání velmi aktivně a vlastně po celý zápas byli lepším mužstvem. Hned v úvodu hosté domácím nabídli slibnou standardní situaci, která se však nepodařila úspěšně zakončit . Ve 13. minutě se do první velké příležitosti skórovat dostal Wojcik, ale jeho střela skončila na břevně soupeřovy branky. O dvě minuty později po rychlé kombinaci a finální přihrávce od Brádleho již brankaře hostí překonal 1:0. V 18. minutě to byl znovu Wojcik, který obešel i brankaře hostí, ale pak se snažil nahrát Krejčímu, ovšem mimo jeho dosah a šanci nepodařenou přihrávkou pokazil. V 19.minutě vyslal na branku hostí střelu Dlabola, jeho pokus však hostující brankař pokryl. V probíhající 20. minutě utkání vybojoval Fišar míč na polovině hřiště a kolmou přihrávkou vyslal do šance Krejčího, ten nezaváhal a zvýšil vedení Nové Paky na 2:0. Hosté v této fázi utkání víceméně jen nakopávali dlouhé míče s úmyslem vyslat své útočníky do rychlých brejků. Ve 24. minutě jeden takový míč špatně vyhodnotil Bláha. Jeho špatné zpracování a nedorozumění s brankařem využil hostující útočník a snížil na 2:1.O minutu později hosté vstřelili druhou branku, ale pro postavení mimo hru nebyla uznána. Za další tři minuty se opět měnilo skóre utkání. Dobrou práci Brádleho opět využil Wojcik 3:1. V další fázi utkání se hrálo sice více na branku hostí, ale žádnou z šancí již ani jedno mužstvo neproměnilo.

    Druhý poločas byl opět v režii domácích. Buď dobrý výkon hostujícího brankaře nebo špatné řešení finální přihrávky dlouho stav na ukazateli skóre neměnily. Až v 70.minutě uzavřel výsledek zápasu druhou brankou Krejčí, který využil přihrávku do pokutového území a z malého vápna zvýšil na 4:1. Domácí tým potom prostřídal pětici hráčů, což se projevilo na kvalitě hry. Novopačtí byli sice stále lepším týmem, ale již se do velkých brankových příležitostí moc nedostávali. Za kvalitní výkon a předvedenou hru si zcela zaslouženě připsal tři body.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace