1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže z 4-5.11.

    Starší přípravka

    FC HK - N/S Paka  28:4 (17:1)   B: Knap 2, Šimek, Doubek

    Chlumec - N/S Paka 20:3 (7:1)   B:  Knap, Šimek, Doubek

    Starší žáci

    Třebechovice  - N/S Paka 3:0(1:0)
    Žáci na svého protivníka nestačili. Celkem oboustranně rozháraná hra, kdy se domácí ujali vedení po sporně nařízené penaltě. Naši hráči si vytvořili dvě slibné situace, ale žádnou neproměnili. Hned zkraje druhé půlky dali domácí druhou branku a naši hráči ani nejvyloženější šance neproměnili. Třetí branka domácích padla již v nastaveném čase opět po nařízené penaltě.

     

    Starší dorost

    Zasloužená výhra ze hřiště soupeře...
    V dalším kole krajského přeboru zajížděl náš dorost do Kostelce n/Orlicí. Domácí patří do vrchní poloviny tabulky a na svém hřišti dokázali porazit i kvalitní družstva. K utkání jsme zajížděli pouze se 12 hráči, pro nemoc či zranění nám chybělo 5 hráčů. Museli jsme změnit rozestavení, někteří kluci nastoupili na, pro ně, netradičních postech, ale s danou situací se „poprali“ se zdarem.
    Do utkání jsme vstoupili dobře, domácí měli sice mírnou převahu, ale do šancí jsme je nepouštěli. V 10.minutě jsme udeřili a krásnou střelou pod břevno se prosadil Erik URBAN ( 0:1 ). Po této brance domácí přidali a výsledkem byla vyrovnávající branka. V 17.minutě bylo vyrovnáno ( 1:1 ). Do konce první půle mohlo být ještě hůře, ale nabídnutý pokutový kop domácí neproměnili.
    Druhý poločas jsme hned zkraje domácí překvapili, po chybě obrany důrazně atakoval gólmana Lukáš KRUPKA a opět jsme vedli. 46.minuta ( 1:2 ). Domácí začali být postupem času nervózní a my jsme zahráli opravdu kvalitně. Od 70.minuty, kdy se přímo z rohu prosadil Dan MILITKÝ ( 1:3 ), jsme zcela ovládli hru. Výsledkem byla další branka v síti domácích. Po pěkné akci Krupky, se prosadil David MILITKÝ a zvýšil ( 1:4 ). Domácí odpadli a my jsme se kombinacemi dostávali do šancí. Škoda že jsme je nedokázali proměnit, vítězství mohlo být ještě výraznější. V 90.minutě jsme předvedli nejhezčí akci utkání, když jsme vyšachovali obranu domácích a Tomáš WOLF do prázdné branky završil naši výhru. ( 1:5 ).
    Po špatném výkonu v minulém utkání jsme tentokrát předvedli opravdu kvalitní hru, především ve druhém poločase. Za výkon je třeba hráčům poděkovat, ale nepřeceňovat, protože nás čekají ještě dvě utkání s kvalitními celky. V sobotu 11.listopadu hostíme Slavii Hradec Králové od 11.30 hodin na naší umt.

    KOSTELEC n/O. - N/S PAKA

    1 : 5 ( 1:1 )

    branky: Urban, Krupka, Militký Dan, Militký David, Wolf
    sestava : Vích, Kříž, Tauchman, Stránský, Mandík, Militký Dan, Žlab, Urban, Fejfar, Krupka, Wolf
    střídal : Militký David


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace