1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí prohra "áčka" mužů

    Muži „A“ zápas nezvládli

    V 11. kole 1. B třídy přivítalo áčko mužů  tým ze Smiřic, aktuálně poslední mužstvo tabulky. Ani domácím se momentálně výsledkově moc nedaří a tak zisk tří bodů byl víceméně povinností, jelikož hostující mužstvo si v dosavadním průběhu soutěže nepřipsalo zatím ani jeden bod.
    Ovšem hned začátek utkání naznačil, že to domácí nebudou mít jednoduché. Hosté začali vysoko napadat a na velmi těžkém terénu nedovolili domácí přesnou rozehrávku. Navíc hned v šesté minutě si domácí stoper nevšiml vysunutého útočníka hostí, který zachytil jeho přihrávku na brankaře a zcela bez problému vstřelil první branku utkání 0:1. Za necelé čtyři minuty domácí propadli u postranní čáry, přihrávka na velké vápno se dostalo k hostujícímu hráči a ten navýšil vedení  hostů na 2:0. po druhé obdržené brance domácí zabrali, ale každá ztráta míče hrozila nebezpečným protiútokem. V 18. minutě se domácí dočkali snížení. Trestný kop hostující obrana sice odvrátila, ale míč získal Bažik, jehož centr hlavou přihrál Jisl na Krejčího  který dostal míč do hostující branky 1:2. Poté se dvakrát vyznamenal domácí brankař a tak dvě minuty před přestávkou se domácím podařilo stav utkání srovnat. Na rohový kop si naběhl opět Krejčí a hlavou srovnal stav na 2:2.

    Druhý poločas začal snahou domácích a vstřelení branky a převrátit misku vah na svoji stranu. Bohužel dvě dobré šance se nepodařilo proměnit a tak přišel trest. V 58. minutě po odkopu hostující obrany se domácí stoper snažil o zpracování míče, bohužel na kluzkém terénu mu míč odskočil více od nohy a napadající útočník hostí  se ho zmocnil, kousek povedl k domácí brance a střelou která se otřela o tyč opět dostal hostující tým do vedení 3:2. Domácí se sice snažili o srovnání nepříznivého výsledku, ale hosté kteří bránili vedení s devíti hráči před pokutovým územím je pustili pouze do tří nadějných situací. Největší šanci k vyrovnání měl Machát, kterého střela však ke smůle domácích skončila na tyčce hostující branky. Hosté si obětavostí již jednobrankové vedení udrželi až do konce utkání a připsali si tak první tři body v celé soutěži. To domácí nenavázali na celkem solidní výkon z minulého utkání na hřišti Nepolis a tak nezbývá než doufat, že v posledních dvou utkáních které ještě zbývají sehrát v podzimní části soutěže připíší nějaký bodový zisk.

    1.FK Nová Paka „A“ – Smiřice
    2:3(2:2)

    B: 28. Krejčí, 44. Krejčí

    ŽK: 41. Jisl, 56. Krejčí, 75. Bekr, 80. Vrbka
    Sestava domácí:  Jurčo – Bekr(Ulrich), Jisl, Vrbka, Bláha – Sochor(Rosputniak), Číla, Bažík(Kukučka), Krejčí – Brádle(Krupka), Machát


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace