1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra áčka mužů

    Na velice těžkém  terénu bylo sehráno utkání 9. kola na hřišti v Miletíně.

    Utkání začalo šancí domácích, ale střela skončila mimo branku. Ale hned z protiútoku hostující tým šel do vedení, když napadání domácí obrany a ztrátu míče potrestal Rosputniak 0:1. Poté měli ještě hosté dvě nebezpečné situace před domácí brankou, k jejich smůle žádnou z nich neproměnili. A tak nastal čas pro domácí hráče. Do 30. minuty domácí otočili stav utkání a byli o hodně nebezpečnější než útočná aktivita hostujících hráčů. Těsně před odchodem na přestávku domácí udeřili potřetí, a v podstatě všechny branky byli jako přes kopírák. Obrovské chyby v obraně hostí.

    Druhý poločas začal aktivitou hostí, ale domácí obrana jednoduchou hrou je vlastně do vyložené šance nepustila. Po 25. minutách snahy hostujícího mužstva bez vstřelení branky dostali domácí šanci zahrávat trestný kop který skončil čtvrtou brankou v brance hostí. Po této brance sice hosté hru nezabalili, ale chování některých hráčů vůči spoluhráčům je v určitých situacích až zarážející a sami sebe dostali mimo hru. Poslední branku opět po chybě hostující obrany vstřelili  domácí 15. minut před koncem utkání.

     

    Miletín - 1. FK Nová Paka
    5:1(3:1)

    sestava Nové Paky: Jurčo – Ulrich(75. Kříž), Kukučka, Bekr,  Bláha – Urban(46. Sochor), Machát, Krejčí, Brádle – Rosputniak(80. Krupka), Bažik

    Kraus vedoucí mužstva (domácí):
    Na těžkém terénu jsme odehráli dobrý zápas. Hlavně první poločas jsme si vytvořili celou řadu šancí a vstřelili tři branky. V druhé půli naše aktivita polevila. Přesto jsme soupeři žádné ohrožení naší branky nedovolili a v závěru přidali další dvě branky. Za zmínku stojí výborný výkon rozhodčích. Zvláště hlavní Průcha ukázal cit a hru zbytečně nekouskoval.

    Václav Horák (hosté):
    Výsledek utkání opět vypadá strašidelně, ale utkání tak jednoznačný průběh nemělo. Nejhorší je, že v rozpoložení v jakém se mužstvo nachází, je samo sobě asi největším soupeřem. Domácím gratuluji k zisku tří bodů.


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace