1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Béčko si přivezlo první body

    Béčko si přivezlo první body

    Po šestnácti letech se v soutěžním utkání přestavilo „B“ mužstvo mužů 1. FK Nová Paka. Družstvo vytvořené kombinací dorostenců, hráčů kteří se nevejdou do „A“ mužstva a hráčů kteří z různých důvodů nejsou schopni se zapojit do pravidelného tréninku.

    První utkání se ze začátku utkání nevyvíjelo pro „béčko“ dobře. V prvních 10 minutách se hráčům nedařilo téměř nic a domácí si vytvořili několik šancí. Celé to skončilo v 11. minutě kdy střet hráčů v pokutovém území hlavní rozhodčí posoudil jako nedovolený a domácí dostali možnost pokutového kopu. Domácí střelec se nemýlil 1:0. Postupem času se začala hra vyrovnávat a spíše čím dál více měli ze hry hosté a také si začali vytvářet brankové příležitosti. Dlouho se žádnou nepodařilo proměnit, ale nakonec se hosté dočkali ve 28. minutě když se po krásné přihrávce od Bažika prosadil Lukáš Knapp. Dlouho však remízový stav netrval, již po pěti minutách a hrubé chybě obrany šli domácí znovu do vedení 2:1.

    Druhý poločas začal opět snahou hostí, ovšem opět nedorozumění obrany a domácí odskočili na rozdíl dvou branek. To právě běžela 58. minuta. Snaha hostí se ale projevila i brankově. V 77. minutě si přihrávku do vlastní banky srazil jeden z domácích obránců a hned za další dvě minuty se střelecky prosadil nejzkušenější hráč hostí Marcel Bažik a srovnal stav utkání na 3:3.   Do konce utkání scházelo ještě deset minut, ve kterých si hosté vypracovali dvě 100% šance, ovšem bez brankového efektu.
    V penaltovém rozstřelu byli hosté úspěšnější a připsali si druhý bonusový bod.

    Podhradí „B“ - 1.FK Nová Paka „B“
    3:3(2:1, PK 2:3)

    Branky: Knapp, Bažik, vlastní

    Sestava NP: Brádle Jaroslav – Honců, Lenfeld, Bekr, Karel – Brádle Patrik(68. Kousal), Štefan, Knapp, Šnajdr(46. Kříž Martin) – Bažik, Ulrich Jan


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace