1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži si připsali tři body

    Ve 22. kole 1.B třídy zavítal do Nové Paky momentálně druhý celek tabulky FC Spartak Kobylice. V podzimním utkání naši hráči soupeři podlehli 3:0, i když utkání bylo v poli vyrovnané, ale koncovka se dařila pouze domácím. V minulém kole si oba soupeři připsali tři body za vítězná utkání, zatím co domácí vyhráli na hřišti Malšovic, Kobylice si na domácím hřišti poradili s Trutnovem „C“ 8:0, když všechny branky vstřelil jediný hráč Jiří Dítě.Vzhledem k vyrovnanosti celé soutěže domácí potřebovali získat nějaký ten bod. Ovšem hosté za které nastoupil i střelec minulého kola J. Dítě jim to určitě chtěli co nejvíce zkomplikovat.
    Aktivně do utkání vstoupili domácí, ale hostující obrana náběhy domácích hráčů zachytávala a navíc rozehrávala nebezpečné brejky. První velikou šanci měli hosté. Jejich střelec Jiří Dítě si zaběhl za obranu domácích pro které naštěstí jeho zakončení skončilo mimo branku. A tak se vlastně stejným způsobem ve 12. minutě prosadili domácí. Po krátké kombinaci na vlastní polovině domácí hráč Číla poslal kolmou přihrávku za obranu hostí kde se zcela sám objevil Machát a svoji šanci zužitkoval 1:0. Hra víceméně vypadala stále stejně. Hosté poctivě bránili a každý získaný míč posílali na svoji největší zbraň. Jiří Dítě ukazoval proč je v soutěži nejlepším střelcem. Není pro něj žádný problém obejít i několik bránících hráčů a nebezpečně zakončit. To se mu v první poločase podařilo několikrát, naštěstí neměl seřízená mířidla a většina jeho zakončení šla mimo domácí branku. To ovšem pouze do 35. minuty. Hosté získali míč na vlastní polovině, rychle hru přenesli před pokutové území domácích, kde se již zmiňovaný hráč opět hezky uvolnil a tentokrát se i střelecky prosadil 1:1. Domácí po obdržené brance nějakou chvilku nevěděli co hrát, zbytečné ztráty míčů vedli k tomu,že si hosté vypracovali dvě obrovské příležitosti, ale naštěstí žádnou neproměnili.

    Druhý poločas se nesl ve stejném duchu toho prvního. Hosté se ještě malinko více zatáhli před svoji branku, nechávali domácí mužstvo kombinovat a poté vyráželi do rychlých kontra útoků. Domácím se v 55. minutě podařilo překvapit obranu hostí, mezi stopery si naběhl Krejčí, který ze vzdálenosti pokutového bodu rozhodl o výsledku celého utkání 2:1. Domácím fanouškům mírně zatrnulo v 75. minutě, když se po souboji na hranici pokutového území srazil domácí brankař s protihráčem a musel být střídán. Náhradní brankař Frajer  také předvedl několik zákroků a dopomohl domácím k zisku tří bodů. Vzhledem k tomu, že se trenérovi  omluvilo několik hráčů kvůli zranění nebo z jiných důvodů, naskočili do utkání dorostenci, kteří již měli jedno utkání za sebou. V zápase se neztratili a i oni mají zásluhu na zisku tří bodů.

    1.FK Nová Paka – Kobylice
    2:1 (1:1)

    Branky: 12. Machát, 55. Krejčí

    Sestava: Jurčo (K)(61. Frajer)-Kukučka, Havlín(46. Vydra, 82. Vrbka), Povr, Číla(86. Urban)Fišar, Sochor(46. Nydrle) Machát, Bláha, Krejčí, Ulrich

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace