1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Pohárová utkání mladeže

    Starší dorost

    Výhra v poháru...
    V dalším přípravném utkání „pohár“,se naši dorostenci utkali se soupeřem ze Žacléře. Hosté hrající o soutěž níž byli naším hráčům soupeřem hlavně v prvním poločase, ale hlavně díky naším nepřesnostem. Z naší strany to nebyl povedený zápas, ve hře byla spousta nepřesností,individuální chyby nás sráželi a prvá půle skončila 1:0.
    Druhý poločas byl o malinko lepší. Soupeře jsme k ničemu nepouštěli a přidali jsme ještě 3 branky. Některé akce nebyly špatné,ale soupeř nás mnoho neprověřil.
    Protože šlo stále ještě o přípravu, protočili jsme často sestavu a na hřiště se dostali i hráči širšího kádru dorostu, kteří nastupovali na podzim spíše za „B“ tým.

    V sobotu 4.března sehrajeme ještě jeden pohárový zápas, kde nám bude soupeřem Rudník.

     

    N/S PAKA - BANÍK ŽACLÉŘ
    4 : 0 ( 1:0 )

    branky: Urban 2x, Vydra, Hák

     

    Starší žáci
    Také starší žáci zajížděli o posledním únorovém víkendu ke svému pohárovému utkání. Losem jim byl přidělen tým z nedalekého Vrchlabí. Domácí hrající o soutěž výš byli v utkání jasným favoritem, ale bojovnost našich hráčů je zaskočila. Spojený celek Nové/Staré Paky navíc cestoval k utkání oslaben, jelikož právě probíhají jarní prázdniny tak se z utkání omluvilo několik hráčů. Ti byli nehrazeni hráči kategorie starší přípravky a nutno podotknout že se hoši činili a byli svým starším spoluhráčům velkou pomocí.

    Začátek utkání probíhal podle předpokladů a urostlejší domácí se v prvních 20 minutách dostali do několika vyložených šancí, které ovšem neskončili vstřelenou brankou. A tak se hra v poli pomalu vyrovnávala a i hostující hráči se začali dostávat do brankových příležitostí. V největší z nich se ocitl Tomáš Wolf, který od půlící čáry postupoval sám na domácího brankaře, který ovšem jeho křižnou střelu vystihl. Ve 30. minutě šli již hosté do vedení. Trestný kop od půlící čáry si v náběhu našel Wolf a hlavou usměrnil míč mimo dosah domácího brankaře. Z vedení se hosté radovali pouze dvě minuty. Po rohovém kopu domácích se do míče na hranici velkého vápna opřel hráč domácích a tečovaná střela zaplachtila do branky hostí 1:1.

    Druhý poločas začal náporem domácích, kteří se opět dostali do několika slibných šancí, ale svojí hrou otevřeli obranu, čehož využil hostující tým k rychlým protiútokům. Do dvou úniků za obranu se opět dostal Wolf a druhý z nich se mu podařilo proměnit 1:2. Za necelých pět minut se situace opakovala. Ztráta míče domácích na polovině hřiště vedla k přečíslení domácí obrany a Vojta Selvek vstřelil svoji první branka na velkou branku 1:3. A za dalších pět minut se potřetí prosadil Wolf a hosté měli pohodový náskok 4:1. Jenže do konce utkání scházelo ještě 15. minut hry. V poslední desetiminutovce domácí po několika příležitostech snížili na 3:4 a nakonec bylo ze zápasu velké drama. Hosté již těsné vedení udrželi a připsali si vítězný zápas.

     

    Vrchlabí – N/S Paka
    3:4 (1:1)

    Branky: Wolf 3x, Selvek

    Nová Paka: Mandík V. – Žlab, Entner, Tauchman, Hanka – Selvek, Kříž, Patka, Herzán – Wolf, Hon
    střídali: Prejs, Pavlas


    Novinky

    Příští zápasy

    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace