1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Hodnocení podzimu

    Úspěšný podzim „A“ dorostu...

    Náš „A“ dorost kombinovaný hráči Nové a Staré paky hrající krajský přebor, má za sebou úspěšný podzim. Pohled na tabulku je příjemný ale zavazuje. Je třeba se důkladně připravit na jarní souboje, většina utkání byla vyrovnaná a několikrát rozhodovali maličkosti. Škoda některých utkání ve kterých se nám až tolik nedařilo ( Solnice, Červený Kostelec, Broumov a zejména Jičín ), tam jsme podali určitě nejhorší výkon v celé podzimní části. Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout utkání doma proti Hořicím, v Chlumci a v Týništi n /O. V těchto utkáních jsme ukázali svoji sílu a zejména oba poslední výkony na hřištích soupeřů jsme zahráli výborně.
    Celkem jsme nastříleli našim soupeřům 48 branek, což je po Jičínu druhý nejvyšší počet. O naše branky se postarali Michal ČÍLA 17x, Tomáš VYDRA 7x, Honza ULRICH 5x, Víťa HAVLÍN 4x, Dominik ŠTEFAN 4x, Lukáš KRUPKA 3x, Martin KŘÍŽ 2x, Kuba ŘEHÁČEK 2x, a po 1 brance Jára MANDÍK, Erik URBAN, Filip KRSEK a Víťa TAUCHMAN. Obdrželi jsme 24 branek, což je dost a máme proto na čem pracovat. Velice dobrými výkony na sebe upozornil Michal ČÍLA, patřil určitě mezi nejlepší hráče soutěže, a v posledních utkáních nastupoval i za naše A-mužstvo. Kvalitními výkony se prezentovali oba naši stopeři, Víťa HAVLÍN a Martin KŘÍŽ, který zaznamenal asi největší zlepšení. Ale je třeba pochválit celé družstvo a za podzimní část soutěže jim poděkovat.

    Čelo tabulky má tuto podobu:

    1. Olympia Hradec Kr.    45 – 20 29 b
    2. Nová/Stará Paka    48 - 24    28b
    3. Hořice        37 – 15     28b
    4. Skřivany      46 – 26   28b

    Zimní přípravu zahájí naši dorostenci v neděli 15.ledna a tréninky budou probíhat 3x týdně ( umt a hala ). Završení přípravy bude jako již tradičně soustředěním v Harrachově 12.-15.března

     

     

    B“ dorost

    Naše záloha dorostu startující v Krajské soutěži je složena hlavně z loňských žáků, doplněna o některé hráče z A dorostu. Na našich hráčích byla vidět nesehranost, ale také je nutno poznamenat, že tréninková docházka některých hráčů byla tragická. To vše se promítlo do utkáních, některá jsme prohráli velikým rozdílem, ale ke konci podzimu se přeci jen situace zlepšila a kluci některá utkání odehráli slušně. Mezi nejlepší hráče našeho „béčka“ patřili Jára MANDÍK, Jára BRÁDLE, Michal ŠÍDLO, ale naopak od některých se čekalo přeci jen více.
    Z této situace se musí hráči dostat sami, a to poctivým přístupem k tréninkům, které mají stejné s „A“ dorostem.
    Celkem v obou družstvech je 25 hráčů, a je pouze na nich kdo oblékne dres v přeboru a kdo v soutěži.

    Starší žáci

    Naši starší žáci startují taktéž v krajské soutěži této kategorie. V konfrontaci 15 týmů se naši kluci neztratili a i když jim některá utkání výsledkově nevyšla, tak ve všech zápasech jsme byli důstojným protivníkem. Celé mužstvo se snaží hrát kombinačně čímž si vytváří dostatek brankových příležitostí, a ve střelecké statistice se dělíme o druhou příčku. Velkou zásluhu na proměňování šancí má náš nejlepší střelec Tomáš Wolf, který vstřelil 30 branek z našich 68. Vzhledem k tomu že nemáme mladší žáky,tak za celek starších žáků nastupují i kluci ročníku 2004 a 2005, a nutno podotknout že jsou platnými členy mužstva. Nyní mají hráči zasloužené volno do začátku ledna, kdy jim začíná příprava na jarní část soutěže.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace