1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Po nejslabším výkonu podzimu vysoká prohra

    Ve 12. kole zajížděli naši muži k utkání do Chlumce nad Cidlinou. Diváci kteří viděli minulé utkání a přijeli i na toto utkání si museli připadat,že koukají na úplně jiné mužstvo než které získalo body v minulém zápase. Výkon celého týmu byl jako den a noc. Bojovnost a snaha celého týmu z minulého zápasu někam zmizela a to se odrazilo na výsledku tohoto utkání.

    Začátek utkání přinesl dvě šance na obou stranách, ale žádné mužstvo je neproměnilo. Jenže domácí ukázali v čem bude jejich největší síla. V rychlém protiútoku. Ani jedno varování nebrala hostující obrana na zřetel a to se ji zle nevyplatilo.  Celé utkání rozhodl v podstatě jeden jediný hráč, domácí Jakub Hartman, který sám čtyři branky vstřelil a na poslední přihrál. V osmé minutě si útočník domácích nikým neatakovaný zaběhl za hostující obranu a poprvé prostřelil brankaře hostí 1:0. Stejná situace se opakovala za další čtyři minuty jen z druhé strany a opět nikým neatakovaný sice z úhlu prostřelil podruhé hostujícího brankaře 2:0. Po druhé brance hostující tým zatlačil na rozehrávku domácích, několikrát úspěšně, avšak opět hráči nebyli schopni přesně zakončit. To se povedlo až 24. minutě Bažikovy který snížil na 1:2 z pohledu hostujícího týmu. Zápas dvou nefungujících obran vyzněl nakonec lépe pro domácí i proto, že obránci hostí hráli naivně a toho opět využil domácí Hartman. Ve 43. minutě si na půlící čáře převzal míč, navedl si ho až na hranici velkého vápna a jeho střela potřetí skončila v síti branky hostí 3:1.

    Druhý poločas začal sice aktivitou hostujícího týmu, avšak nepřesnost v kombinaci, málo pohybu hráčů bez míče a víceméně zmar ve hře dopředu zapříčinilo, že branku domácích takřka neohrozili. To domácí se již věnovali dobré obraně a čekali na chyby hostující obrany a ta je vyráběla jak na běžícím pásu. Jednu ze šancí hostující obrana zastavila v 80. minutě za cenu pokutového kopu, kterou Hartman proměnil a navýšil stav utkání na 4:1. Kalich hořkosti si hostující mužstvo vypilo v 84. minutě kdy kolem hostujících obránců proběhl domácí Hartman a jeho nezištnou přihrávku spoluhráč popáté uklidil do branky 5:1. Zcela zasloužené vítězství domácích.

    Chlumec n/C „B“  - 1.FK Nová Paka
    5:1(3:1)

    Branky: 24. Bažik
    ŽK:1:0
    ČK : 0
    Rozhodčí: Havlík, Žerovnický, Klečka
    Diváků: 50

    Sestava NP: Frajer – Ulrich(78. Bejr), Lenfeld, Vrbka, Bláha – Brádle, Fišar, Machát, Sochor(65. Číla) – Bažik(88. Šnajdr), Rosputniak

                                                                    


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace