1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra mužů s Miletínem

    V desátém kole 1. B třídy se na hřišti v Nové Pace představil momentálně pátý tým tabulky  SK Miletín. Diváci čekali co předvede domácí mužstvo, jelikož v minulém utkání i přes prohru hráči předvedli celkem solidní výkon. Bohužel diváci se  podobného výkonu od domácích nedočkali.
    Začátek zápasu sice vypadal nadějně, ale to pouze do 15. minuty. Po několika varováních pro domácí obranu a pološancí hostujícího mužstva se nakonec  přeci jen hosté prosadili. Po pravé straně se uvolnil záložník hostí a svojí přihrávkou našel osamoceného spoluhráče který z hranice velkého vápna nezaváhal 0:1. Za necelých osm minut se znovu „předvedl“ domácí tým. Již v několika předešlých utkáních se pokoušeli o rozehrávku brankař se stopery, tentokráte je však soupeř dostal pod tlak a hosté v pohodě navýšili své vedení na 2:0. Domácím se snažili, ale vzhledem k vývoji utkání se moc věcí domácím hráčům nedařila. Obrana měla velké problémy s rozehrávkou jelikož pohyb spoluhráčů bez míče víceméně žádný nebyl. A tak se hráli nakopávané míče na útočníky, kteří proti přesile hostujících hráčů měli velký problém se vůbec k míči propracovat. Až ve 32. minutě se domácím povedla jedna kloudná akce, kterou hostující hráči zastavili ve vzdálenosti asi 35. metrů. K rozehrání se postavil Marcel Bažik a jeho centr do hostující branky usměrnil Dominik Rosputniak 1:2. Jenže radost ze snížení byla necelou minutu. Hosté po rozehrání byli napadáni domácími hráči, kteří se dopustili nedovoleného zákroku na půlící čáře. Spousta domácích hráčů začala diskutovat s hlavním rozhodčím zatím co hosté v klidu rozehráli a sice se štěstím, ale navýšili své vedení na 3:1.
    Druhý poločas se hosté trochu zatáhli a nechali domácí více útočit. Těm se ovšem nedařilo. Několik slibných situací brankou neskončilo. Vše dovršilo hostující mužstvo, které v 90. minutě po standardní situaci uzavřelo skóre tohoto utkání na konečných 1:4. Je škoda pro domácí, že své šance nepromění a v obranné činnosti vytváří chyby které dovolí soupeři skórovat, bude pro ně těžké získat nějaké body.     

    1.FK Nová Paka – SK Miletín
    1:4(1:3)

    Branky: 32.Rosputniak -15. Bartoníček, 23. Němeček, 33. Krátký, 90. Kulhánek
    Rozhodčí: Svoboda Filip (Č. Kostelec), Mlynář, Skřivánek
    ŽK: 56. Ulrich, 69. Jisl – 20. Richter
    ČK: 0

    Sestava NP: Frajer – Ulrich(73. Bejr), Fišar, Lenfeld(46. Vrbka), Bláha – Krejčí(67. Sochor), Machát, Jisl, Brádle(82. Nydrle) – Rosputniak,Bažik(87. Jurčo)


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace