1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra mužů

    V devátém kole 1. B třídy zajíždělo mužstvo dospělých na hřiště do Kobylic. Domácí tým se pohybuje v popředí tabulky, a tak jakýkoli bodový zisk by byl pro mužstvo plusem.
    Začátek utkání byl oboustranně opatrný, ale přeci je malinko více ze hry měli domácí. Hosté se soustředili na dobré bránění se snahou o rychlé protiútoky, což se jim částečně dařilo. Domácí měli v útoku rychlonohé hráče a ti svým napadáním dělali hostujícím hráčům velké problémy v rozehrávce. V prvním poločase se hosté dostali do tří slibných situací. V první se ocitl Sochor, ale jeho zakončení skončilo na boční síti domácí branky. Stejný hráč se o chvilku později ocitl v další příležitosti, ale jeho přízemní střela křížem domácí branky skončila mimo branky. A v třetí šanci se ocitl Rosputniak, to když po krásné kombinační akci od postraní čáry centroval Bláha a hlavička prvně jmenovaného skončila znovu mimo domácí branku. I domácí tým si vypracoval několik nadějných situací, ale buď dobrý zákrok brankaře Jurča, nebo nepřesnost domácích hráčů k brance nevedlo.
    Druhý poločas začal velice dobře pro domácí tým. Již v 50. minutě se nechal hostující hráč ve středu pole obrat o míč a rychlý protiútok domácí využili ke vstřelení první branky utkání 1:0. Po obdržené brance hosté přidali a dostali domácí pod částečný tlak.  V 60. minutě střela Macháta skončila na tyči domácí branky, střela Rosputniaka byla tečována hráči mimo domácí branku a další střela, kterou vyslal Bažik, skončila těsně mimo domácí svatyni. A tak staré známé nedáš dostaneš. V 75. minutě měli domácí možnost rozehrání trestného kopu ze vzdálenosti dobrých 35. metrů. Slabší chvilku si v této chvíli vybral brankař Jurčo, kterého střela přeletěla a zastavila se až v síti branky hostí 2:0. Po této brance se domácí uklidnili, začali kombinovat aby déle drželi míč pod svojí kontrolou a hostujícímu týmu toho již do konce utkání moc nedovolili. Nakonec se ještě jednou prosadili a v 82. minutě třetí brankou uzavřeli střelecký účet tohoto utkání.   

    Kobylice  - 1.FK Nová Paka
    3:0(0:0)

    ŽK: 67. Rosputniak, 75. Brádle, 82. Vrbka
    ČK : 0
    Rozhodčí: Špaček, Mucha, Bačo
    Diváků: 130

    Sestava: Jurčo – Ulrych(84. Havlín), Fišar, Vrbka(87. Bejr), Bláha – Číla(46. Brádle), Jisl, Bažik, Sochor(72. Krejčí) – Rosputniak, Machát


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace