1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži

      Muži na hřišti Valdic utkání nezvládli

    Od samotného začátku utkání byli domácí jasně lepším týmem. Hostující celek prohrával osobní souboje a hlavně v jeho hře bylo hodně nepřesností. Domácím hosté nechali prostor pro kombinaci, pozdím přístupem k soupeři propadali a domácí si vytvořili dostatek příležitostí ke vstřelení branky. V 16. minutě domácí hráč centrem na hranici velkého vápna našel zcela volného Zugara a ten proti brankaři uspěl 1:0. Po obdržené brance se hosté snažili, ale již zmiňovaná nepřesnost a důraz domácích je do vyložené šance nepustili. I když domácí několik svých šancí zahodili, navýšení skóre se přeci jen dočkali. Znovu hráč Zugar nedostal k zakončení a opět se nemýlil 2:0. Ve 42. minutě se hosté dostali asi do největší šance prvního dějství, to když Jurčo vybojoval na půlící čáře míč a ve dvojici s Krejčím postupovali na jediného obránce, ale s šancí naložili hanebně a vlastně ani domácího brankaře pořádně neohrozili. To domácí v poslední minutě prvního poločasu vstřelili třetí branku. Autové vhazování hostující hráč pouze prodloužil na značku pokutového kopu a zcela volný Rejman střelou přes hlavu nedal brankaři hostí šanci 3:0.
    Druhý poločas začali hosté aktivněji, ale možná i z důvodu, že domácí se již tolik do útoku netlačili a spíše čekali na chyby hostujícího týmu. A ten je vytvářel jak na běžícím pásu. Ze snahy hostí se zrodila jediná pořádná šance druhého poločasu, ale centrovaný míč proletěl celým pokutovým územím a žádný z hostujících hráčů ho nebyl schopen usměrnit za záda domácího brankaře a Fišar na zadní tyči střelu poslal do boční sítě. To domácí se po krásné rychlé kombinaci prosadili počtvrté, když po třech přihrávkách od půlící čáry následnou přízemní přihrávku do branky usměrnil Vích. V 78. minutě domácí stanovili konečné skóre utkání. Opět po špatné rozehrávce hostujícího celku utekl jeden z útočníků domácích a již jeho střela směřovala do opuštěné branky,ale v plném běhu ji ještě před brankovou čarou tečoval hrající trenér domácí a odchovanec Nové Paky Láďa  Kalenda 5:0.

    Valdice  - 1.FK Nová Paka
    5:0(3:0)

    Branky: 16. 40. Zugar, 45. Rejman, 72. Vích, 78. Kalenda
    ŽK:6. Vích, 13. Sobotka, 47. Repka – 66. Brádle, 89. Bejr
    ČK : 0
    Rozhodčí: Kudláček(Doudleby),Kout(Opočno) Skřivánek(Jičín)
    Diváků: 80

    Sestava NP. Frajer – Ulrich, Lenfeld, Vrbka, Jisl – Brádle, Machát, Fišar(78. Bejr), Sochor(76. Nydrle) – Jurčo(60. Bažik) Krejčí                                          

    Marcel Bažik: Hodnocení dnešního zápasu je pro mě jednoduché. Z jedené a půl šance by jsme neuspěli ani v okresní soutěži. Problém je, že toto již není okres ale „B“ třída. Mrzí mě nezodpovědnost některých hráčů. Domácí nás předčili úplně ve všem a zaslouženě nás vytrestali pěti brankami!!! Více se nedá snad ani komentovat, nezbývá nám než další zápas doma hodně zabrat … a hlavně bodovat!!!

    tabulky a výsledky zde
    foto ze zápasu zde


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace