1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra mužů

    Ve druhém kole 1. B třídy se za krásného počasí na stadionu v Jírových sadech představil jeden z nejtěžších soupeřů této soutěže. Záložní tým z okresního města se v loňské sezoně stal vítězem soutěže, ale vedení oddílu s hráči se rozhodli postup do vyšší soutěže odmítnout.

    Začátek utkání byl ze strany domácích opatrný a hosté do 10. minuty měli možnost zahrávat čtyři rohové kopy. Ani jeden však naštěstí pro domácí brankou neskončil. Následně se hra vyrovnale a od druhé poloviny prvního dějství začali být domácí lepším týmem. Do konce prvního poločasu si domácí vypracovali pět brankových příležitostí, ale tři skvělé zákroky předvedl brankař hostí a ve dvou případech domácí střelci minuly branku hostujícího týmu.
    Druhý poločas začal velkou šancí domácího Bažika, ale jeho zakončení skončilo mimo branku hostí. Znovu se potvrdilo známé nedáš – dostaneš. Prakticky z ničeho se hostující tým dostal k centru do velkého pokutového území a na zadní tyči zcela osamocený hráč Kraus poprvé změnil stav na světelné tabuli 0:1.Domácí se pokoušeli s vývojem zápasu něco udělat, ale nepřesnost a dobře fungující obrana hostí je do vyložených šancí nepouštěla. Druhá branka hostí padla  po chybné rozehrávce domácích. U postranní čáry ve vzdálenosti velkého vápna domácí zastavili rodící se šanci hostí pouze za cenu faulu. Centr do pokutového území lehce tečoval hostující Bucek a rázem hosté vedli o dvě branky. I když se domácí stále snažili, zkušení hosté si již vítězství nenechali vzít1 a z Nové Paky si odvážejí tři body za vítězství.  

    1.FK Nová Paka – SK Jičín „B“
    0:2(0:0
    )

    Branky: 54. Kraus, 64. Bucek
    ŽK: 66. Fišar
    ČK : 0
    Rozhodčí: Říha, Novotný, Lavrenčíková
    diváků: 224

    Sestava NP. Jurčo – Jisl, Lenfeld(46. Brádle),Vrbka(71. Bejr)Bláha – Nydrle (58. Rosputniak), Machát, Fišar, Sochor – Bažik(88. Frajer), Krejčí

    Marcel Bažik(N. Paka) : V derby proti zkušenému týmu Jičína jsme odehráli vyrovnanou partii. Škoda neproměněných šancí, bohužel opět se potvrdilo nedáš dostaneš. I z tohoto důvodu jsme prohráli. Hostům gratuluji k zisku tří bodů. Všem našim hráčům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon.

    J. Matějka(Jičín): Soupeř byl v prvním poločase lepším týmem, nás však podržel brankař Přibyl, který zlikvidoval 3 jasné šance soupeře. Ve druhém poločase jsme hru zlepšili a podařilo se nám vstřelit dvě branky, které rozhodli o zisku 3 bodů.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace