1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Žáci ani ve druhém zápase neuspěli

    1. FK Nová Paka/Sokol Stará Paka – FC Olympia HK „B“
    1 : 2 (0 : 1)

    Branka: Voráček
    Sestava: Mandík – Horyna, Entner, Svoboda, Šídlo – Vrabec, Žlab, Stránský, Podzimek – Cina, Voráček

    Vložené 14. kolo přivedlo na domácí hřiště starších žáků ve Staré Pace družstvo Olympie Hradec Králové, které jako trenér vede novopacký rodák a donedávna hráč FC Hradec Králové Jiří Poděbradský. Hosté měli již odehrané dvě vítězná mistrovská utkání. Hned  začátek utkání ukázal, že hosté budou praktikovat kombinační fotbal. Našim hráčům se dařilo jejich kombinace narušovat a rychlými protiútoky ohrožovat brankaře hostí. To vše do 25. minuty. V této minutě hosté kolmou přihrávkou našli naběhnutého útočníka, který podél vybíhajícího brankaře Mandíka otevřel skóre utkání 0:1. Do konce prvního poločasu si ještě obě mužstva vypracovala několik brankových příležitostí, ale ani jedno mužstvo je nebylo schopno proměnit. 
    Druhý poločas začal velkou šancí hostí, ale dobře vyběhnutý brankař Mandík vstřelení branky zabránil. Ve 48. minutě, po dlouhém výkopu domácího brankaře obrana hostí nechala propadnout míč. V situaci na hranici ofsajdu si pro něj doběhl náhradní brankař Voráček (hrající toto utkání v poli) a srovnal stav utkání na 1:1. Stále se hrálo vyrovnané utkání, kdy obě strany měli možnosti ke změně stavu skóre, ale buď špatným zakončením nebo dobrými zákroky brankařů se stav neměnil. Bohužel domácí v poslední minutě utkání zahráli míč na rohový kop. Ten hosté rozehráli na bližší tyč, kde ho dva domácí hráči minuly a třetí hráč v souboji s útočníkem hostí si nešťastně vstřelil vlastní branku. 
    Je třeba obě mužstva pochválit za předvedenou hru a snahu zvrátit výsledek utkání na svoji stranu, i když z pohledu domácích, na tu špatnou.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace