1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Pohár dorostu

     Výhra v poslední přípravě...

    Náš kombinovaný dorost se utkal na naší umělé trávě v pohárovém utkání s celkem Hostinného, který patří k nejlepším celkům krajské soutěže. Byla to pro nás poslední příprava před jarní sezonou v krajském přeboru. Do utkání jsme nestoupili nejlépe, našim hráčům chyběl pohyb, nedokázali jsme si přihrát a tak nás soupeř v úvodu přehrával. Hosté šli v prvním poločase i zaslouženě do vedení, když jsme nezachytili dlouhý pas za obranu (0:1). Z kraje druhé půle se obraz hry moc neměnil. Z naší strany to bylo stále nepřesné a nejlepší hráč hostí Pištora nás brankou jak přes kopírák potrestal podruhé (0:2). Tento stav trval jen do 70. minuty, když výborně hrající WOLF, po důrazu překonal brankáře hostí (1:2). Tato branka nás nesmírně povzbudila a od této chvíle existovalo na hřišti pouze jedno družstvo. Zatlačili jsme soupeře, který postupně odpadával fyzicky, před jeho branku a výsledkem byli dvě branky Michala ČÍLY, který skore otočil (3:2).
    Tento zápas byl dobrou prověrkou pro nše dorostence, dokázali jsme si že i když se moc nedaří, bojovností a vůlí lze uspět.
    Citelně nám chyběli zranění hráči Štefan a Hák, ale doufejme že do prvního mistrovského utkání budou fit.

    Tímto zápasem jsme ukončili sérii čtyř přípravných duelů s kvalitními celky, s bilancí 3 výher ( HOŘICE 3:2, DVUR KRÁLOVÉ 3:2, HOSTINNÉ 3:2, ) a jedné porážky ( DOLNÍ BOUSOV 3:4 ). Nyní v sobotu 12.března odjíždíme na soustředění do Harrachova a poté již 19.března první mistrovský zápas v Solnici.

     

    N/S Paka  - Hostinné   3:2(0:1)

    branky: Číla 2, Wolf

     sestava : Linhart (Čeřovský) – Kříž (Mandík Martin), Bejr, Havlín, Truneček (Mandík Jaroslav) - Brádle Patrik.(Pánek), Ulrich, Nydrle, Vydra- Číla, Wolf


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace