1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra dorostu

    V šestém kole krajského přeboru,zajížděl náš dorost na hřiště jednoho z favoritů soutěže,do Clumce nad Cidlinou,který figuruje na druhé příčce soutěže.
    Nastoupili jsme v pozměněné sestavě,při neúčasti některých hráčů,ale bylo patrné,že se zbytečnými obavami. Soupeř nás sice od úvodního hvizdu přehrával,ale sami jsme mu to umožnili svými chybami. Zbytečných ztrát jen za první poločas bylo téměř třicet,a to je opravdu mnoho. Ve 13.minutě se domácí ujali vedení po dorážce a nedůslednosti našich bránících hráčů (1:0).Domácí si stále udržovali mírnou převahu,nedařilo se nám podržet balon a přicházeli už zmíněné ztráty ve středu hřiště.Už se zdálo že poločas skončí pouze s jednou brankou na našem kontě,když přišla 43.minuta a chyba našeho brankáře,který „namazal“ a domácí nepohrdli (2:0).
    Druhý poločas jsme začali určitě lépe,více jsme se dostávali do hry. Pomohlo i přeskupení a určitě jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Škoda nepromněněných šancí,hlavička Číly skončila na břevnu domácí branky. Své šance jsme nedokázali dovést do konce. V 67.minutě po další zbytečné ztrátě domácí zvýšili vedení (3:0). Dá se říci,že soupeř byl fotbalovější,ale všechny branky jsme mu darovali. V 84.minutě po pěkné přihrávce od Ulricha snížil Michal Číla na konečných (3:1). Velká škoda tohoto utkání,soupeř byl určitě hratelný,ale někteří naši hráči (mám ten dojem) nastupovali s vědomím že na domácí tým nemáme. Průběh utkání naznačil opak a tak nebýt těch zbytečných chyb,mohlo to dopadnout zcela jinak.

    Další utkání sehraje náš spojený dorost na domácím hřišti v sobotu 26.září,když od 14.15 hodin bude naším soupeřem celek Třebechovic
     

    CHLUMEC n/C. -NOVÁ / STARÁ PAKA
    3:1 (2:0)

    branka: Číla
    sestava našeho družstva: Linhart- Hák,Bejr,Havlín,Šnajdr-Nydrle,Štefan,Číla,Ulrich-Krupka,Král
    střídali: Militký,Pánek


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace