1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky U-15 + U-17

    U - 15

    Velkou bojovnost ukázalo mužstvo starších žáků. k utkání do Třebše odjížděl tým se dvanácti hráči a to většinou mladších ročníků. Důvodem bylo onemocnění několika hráčů nebo pobyt na dovolených.
    Domácí měli mužstvo viditelně fyzicky lépe vybavené, ale veliká bojovnost hostujícího mužstva jim přinesla  tři body za vítězství. Hned v páté minutě utkání po pravé straně utekl domácí obraně Standa Žlab a svůj únik proměnil ve vedoucí branku. Po obdržené brance domácí ještě přidali na tempu a začali hostující tým přehrávat, ten však až do 30. minuty odolával. Poté se však domácí prosadila a po skrumáži srovnali stav utkání. Druhý poločas se hrál víceméně pouze na polovině hostí, kteří jen vyráželi do rychlých protiútoků.
    Domácí v druhém poločase nastřelili dvakrát břevno, několik slibných šancí chytil brankař Voráček a v dalších šancích domácím zcela selhala koncovka. A tak pět minut před koncem utkání se podruhé trefil hostující tým. V největším náporu domácích si na dlouhý míč za obranu domácích zaběhl Michal Kříž, udělal kličku brankaři domácích a do prázdné branky vstřelil vítěznou branku hostí.

    Třebeš - N/S Paka
    1:2(1:1)

    Branky: Žlab Standa, Kříž Michal.

    U – 17

    Také mužstvo mladšího dorostu má za sebou druhé utkání v krajském přeboru. Ani druhé vystoupení k bodovému zisku nevedlo. I když družstvo v prvním poločase mělo nějaké brankové příležitosti, přesto první dějství prohrálo 0:2. Druhý poločas byl zcela v režii  domácích, když se hosté dostali pouze k jedné střele na domácí branku. Ovšem Králova střela skončila pouze na břevně domácí branky. To domácí tým se ve druhém dějství ještě třikrát prosadil.

     

    Třebeš – N/S Paka
    5:0(2:0)

    Sestava:Brádle Jaroslav – Kříž Martin, Entner J., Šnajdr(55. Horyna), Truneček – Král, Mandík J., Urban,                   Militký( 65. Žlab St.) – Krupka, Cina


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace