1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • První dvě soutěžní utkání

    První dvě soutěžní utkání  v novém soutěžním ročníku sehráli mužstva starších žáků a mladšího dorostu.

    Začátek utkání se starším žákům nepovedl a hned ve třetí minutě inkasovali, to když brankař neudržel střelu  a dobíhající útočník míč dorazil do prázdné branky. Avšak mužstvu spíše obdržená branka pomohla, neboť od toho okamžiku hráli lépe než hosté a to vyústilo ve vyrovnávací branku z 15. minuty. Takto skončil i první poločas.
    Ve druhém poločase byli domácí opět aktivnějším mužstvem a dvakrát se střelecky prosadili. Obě branky vstřelil Fenynec. Poslední slovo v utkání měli sice hosté, ale snížení přešlo v předposlední minutě utkání a to si již domácí nenechali vítězství vzít.

    N/S Paka  - Č. Kostelec
                 3:2(1:1)

    B: Fenynec 2, Horyna

    Sestava: Doubek Ant. – Entner Štěpán, Fejfar, Horyna, Stránský, Žlab Standa, Kříž, Vrabec, Wolf, Doubek Fr., Fenynec
    Střídali: Hanka, Žlab Petr, Řeháček, Oborník,

     

    Mladší dorost byl do soutěží přihlášen opět po 4 letech a tak nikdo nevěděl co od mužstva čekat ani jaká bude  kvalita soupeřů v soutěži.
    Dorostenci podobně jako žáci vstoupili do utkání špatně. Hned ve třetí minutě po chybě obrany inkasovali, když po sérii odražených míčů se prosadil hostující útočník a střelou k tyči otevřel skóre utkání. 0:1. Po obdržené brance domácí trochu přidali, hrálo se oboustranně nahoru dolů ale branku dal opět soupeř. Ve 28. minutě dostali hosté  možnost zahrávat přímý kop z 25. metrů a míč skončil za zády domácího brankaře 0:2. O deset minut později se situace opakovala jen z druhé strany, hosté ji opět proměnili když míč změnil směr letu tečí ve zdi 0:3.
    Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako první, i když kombinace se lépe dařila hostujícímu mužstvu. Domácí se snažili vyrovnat hru, ale hosté v 50. minutě vstřelili čtvrtou branku, po krásné kombinační akci. Teprve v 60. minutě se poprvé prosadili domácí, když branku na 1:4 vstřelil Krupka.Ale netrvalo dlouho a opět se střelecky prosadili hosté a v 66. minutě zvýšili na 5:1.Stav utkání stanovil dvě minuty před koncem Mandík střelou na 2:5.

     

     

    N/S Paka – Č. Kostelec

                2:5(0:3)

    B: Krupka, Mandík
    Sestava: Brádle – Kříž, Šnajdr, Entner Jar., Truneček – Militký, Urban, Krupka, Žlab Standa(40. Horyna),  Mandík, Cina(65. Stránský)

    fotografie z utkání zde


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace